Mitt första alldeles egna event

Alltså man kan inte ha såhär fina vänner?

Det var även så fint på plats att man nästan trodde man drömde. Tack till Josefina i Stockholm!

Som sagt helvete vad snygga, vill gifta mig med allihopa.

Maten var så himla god och fräsch alltså, mycket bättre bakismat än jag brukar få i mig haha! Även väldigt mysigt med lite live-musik!

Måste verkligen passa på att tacka @malin.goransson (IG) som har lyckats fånga mitt event så himla fint på bild. Utan dig hade jag haft exakt 0 bilder från gårdagen då jag antar att jag var så uppe i varv att jag glömde av det helt.

Men nu är det gjort hörrni! Jag har haft mitt allra första egna event och jag måste säga att det känns jävligt bra. Såklart var det himla nervöst för mig men det var ett så himla härligt gäng och vi hade en så mysig stämning (kan bero på att alla var bakis från bursten hahaha) så jag kände mig direkt väldigt avslappnad. Så roligt också att äntligen få träffa dessa människor som jag följer dagligen på sociala medier. Pratade även lite snabbt med bland annat Stina från @Systrarnaq om min eventuella Stockholms-flytt och kan absolut säga att det lockar ännu mer nu efter jag träffat dessa fina tjejer.

Och inte nog med att jag hade ett så drömmigt event så fick jag veta att jag slog försäljningsrekord igår. Denna kollektion har alltså sålt absolut bäst hittills och det gör mig så glad <3 Jag har nästan varit lite nojig ett tag att det skulle bli för mycket kollektioner och kollektionssnack så ni skulle tröttna, men uppenbarligen inte 😉

Nu har jag verkligen lagt all fokus på mitt event men jag måste såklart också nämna Summerburst som från början var anledningen till mitt Stockholms-besök denna helg. Jag kan väl kort och gott bara säga att jag har haft så jävla kul. Och jag har träffat så många inom denna bransch som visar sig vara riktiga pärlor även i verkligheten vilket värmer mitt lilla hjärta. Jag har även träffat så många av er vilket alltid är guldvärt! Dock fick jag en snefylla på fredagen heheheheheheehehehehheheheeeheehe men sånt som händer och jag får väl hoppas att inte allt får många märkte av det eller nåt. En skitbra helg helt enkelt och nu blir det lugnt oj fuck, ja till nästa helg då 🙂 Midsommar ligger liksom och lurar runt hörnet och sen är det nästan dags för Marbella efter det… Så undrar man varför kroppen aldrig hinner återhämta sig… Aja, det är sommar för fan!

84 reaktioner på “Mitt första alldeles egna event”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *