Lansering på söndag

Okej först och främst, ÄNTLIGEN lite vårkänslor!!! Det är ju fortfarande rövkallt dock men ibland räcker det att solen bara är framme för att humöret ska bli tipptopp! Den andra bilden är från i lördags när jag och Hedvig gav oss ut och grillade korv i skogen, sååå mysigt verkligen.

Här är en till bild från i lördags! Jag och Cornelia gick ut och käkade innan vi drog på förfest och sedan ut på krogen! Hade faktiskt en skitbra lördag. Korvgrillning och fest liksom, perfekt! Vi båda beställde en Black & White och det var riktigt gott. Conne beställde in ett glas vin och jag en cider då jag fortfarande får kväljningar av exakt allt vin efter en fjortisfylla jag hade för något år sedan, vad värt liksom!

Nog om det… Det är faktiskt en sjukt kul grej som händer denna vecka, för er som missat det så släpper jag min klädkollektion tillsammans med Rebecca Stella nu på söndag. Och HÄR kan ni signa upp på nyhetsbrevet för förtur, rabattkoder och behind the scenes bilder. Jag visar en hel del plagg i videon ovan som jag spelade in under dom två dagarna vi plåtade kollektionen. Men jag ska visa fler plagg under veckans gång. Vi får se om det blir på IG-story, youtube eller snapchat så se till att följa mig och hålla utkik om ni är intresserade <3

Såhär såg det ut när vi fotade. Som sagt så får ni kolla på videon för mer! Som ni ser på papprena så kommer jag släppa 2 olika drop. Det första nu på söndag, det andra senare i maj. Spetstoppen på provdockan är också från första droppet.

Men alla dessa plagg här under är Drop 1.

Glitter-setet tror jag kommer bli en favorit!

Det här är en halterneck topp som jag måste visa bättre för den är sååå fin verkligen. Öppen i ryggen och man får så nice side-boob i denna!

Mina favorit-kollegor var så snälla och var med på ena plåtningen. Här bär vi alla plagg från Drop 1. Frida har halterneck toppen, Jennifer har en grymt snygg glittrig playsuit och jag har en body och skinnkjol!

Denna spets-body är to die foooor!!! Sitter som en dröm och den är öppen med ett kors i ryggen.

Som sagt jag ska visa er alla plagg bättre men vad tycker ni om det ni fått se so far?

#rebeccastellaxlinnahlborg is launching soooooon <3<3<3

74 reaktioner på “Lansering på söndag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *