Hemma i Sverige (ni ba ja för en vecka sedan…)

I vanlig ordning har det stått still här ett tag nu! Inget som chockar någon antar jag men det blir alltid såhär efter en semester. På resor har jag oftast så mycket fritid och tid över till att uppdatera alla mina sociala medier men varje gång jag kommer hem så slår vardagen till (sjukt ändå att jag fortfarande blir lika chockad varje gång). Men jag hoppas ni har tyckt om att jag varit aktiv på youtube och insta iaf! Man kan inte vara bra på allt… Ni ba du är inte bra på nåt…..

Vad har jag hunnit gjort sen jag kom hem då? He, inte mycket. Varit med om den traumatiska upplevelsen att bryta en nagel och insett att min godissmak är en av dom bättre och ni som säger något annat lever i förnekelse.

Jag har fortfarande lite bilder kvar från Dubai som jag inte visat på insta! Typ på dessa bilar. Asså det finns sååå mycket fina bilar i Dubai, jag blir typ nervös(?) när jag ser dem. Asså det pirrar i magen. Normalt? De står liksom uppradade kring köpcentrumen och vid vårat hotell var liksom varannan bil en Lambo och resten Ferarris typ. Jag dreglade bara.

Huuuur underbart??? Längtar redan tillbaka.

Så många mysiga frukostar med mamsen. Vi fick även till en roomservice då vi tappade bort tiden i Dubai Mall en kväll. Det är ju typ 2km från ena butiken till den andra där så åk i tid hehe.

Turist? Javisst! And this dress, I like!

62 reaktioner på “Hemma i Sverige (ni ba ja för en vecka sedan…)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *