Ni är så fina i min kollektion

Innehåller adlinks.

Volangkjolen HÄR (denna jag bar på lanseringsdagen, finns också i beige) / Off shoulder topp HÄR (få storlekar kvar i rött, vit slutsåld) / Klänning HÄR (vit och blå slutsåld, finns en storlek kvar i rött och många kvar i beige)

<3 <3 <3

Denna klänning sålde tyvärr slut redan första timmen, men jag har en liknande i kortare modell HÄR.

Hahaha jag i mitt senaste inlägg ba ”ska chilla lite med kollektionssnacket nu”, men alltså jag måste ju bara visa hur fina NI är i MIN kollektion!!! Blir typ rörd. Så coolt att se andra bära nåt man själv skapat. Så himla många av er som sagt att ni kommer bära den vita volangklänningen på studenten också, det skulle ju vara helt sinnes. Fortsätt lägg ut era bilder under hashtagen #linnahlborgxnakd så jag kan se er!!! <3

Till något helt annat; här är en för- och efter bild på vårat kök. Alltså tyckte inte ens vårat förra var fult men nu när jag ser dessa bilder… Shit, vilken förändring. Det var fan fult innan. He.

Vi avslutar med en matbild. Här åt jag och Agnes sushi från ett ställe som hette Yume på hotellrummet i Stockholm. Sjukt gott! Och äntligen börjar jag våga prova lite andra bitar än lax och avocado. Ni ba men det är exakt det som är på bilden…. Ja hehehe men jag provade också California Rolls med chilimayo, rostad lök(?) och massa grejs på som jag alltid brukar peta bort annars men nej I’m a changed person. Testade även både tempura rolls och spicy tuna rolls här om dagen och shiiiiiiiet vad gott. Så mitt tips till er är att testa lite nytt från erat sushiställe nästa gång 🙂 Kram från sushikungen.

Ps; Imorgon drar jag till Dubai <3

76 reaktioner på “Ni är så fina i min kollektion”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *