1 vecka tills lansering

Innehåller adlinks.

Ännu en vlogg har ni här! Denna spelade jag in igår när jag åkte och träffade broppan i Falun, hade mellomys med Agnes och så vidare. Många har frågat om t-shirten (KLICK!!!) och kappan (KLICK!!!) som jag bär i videon, klicka på länkarna för att komma direkt till produkterna. Jeansen är från märket Grlfrnd Denim, jag köpte dem på mytheresa, mer än så vet jag inte.

En viktig uppdatering kring mitt kollektionssläpp: Min klädkollektion kommer släppas 9:00 söndagen den 25 februari på http://na-kd.com (Bara 1 vecka kvar idag!!!). Och mitt tips är att ställa klockan och vara ute i god tid om det är någon style ni verkligen vill ha, för när dom tar slut kommer dom inte in igen.

Så nu har jag två nedräkningar:

7 dagar tills lansering

11 dagar till Dubai

Till något helt annat så snubblade jag över den här videon på youtube här om dagen och jag kände bara att jag var tvungen att dela den med er. Alltså jag har garvat så mycket till den här videon. Vet typ inte ens varför. Vet knappt vem snubben är förutom att jag känner igen honom från Grown Ups filmerna men asså han blev snabbt min nya favoritmänniska. Säg att detta inte bara är min typ av humor…

Ikväll står sushi och Lucifer (finns på Netflix, skitbra serie) på schemat och imorgon ska jag tatuera ögonbrynen igen. Har ni något kul på gång?

50 reaktioner på “1 vecka tills lansering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *