Jag + kygo = sant

Dååå har man lämnat Stockholm och Kygo för den här gången och jävlar vad bra han var. Alltså typ såhär onödigt jävla bra. Jag har alltid uppskattat på hans musik men allt förstärks verkligen när det är live. Så jag är olyckligt kär nu! Nä, men han är fin.

Såklart har vi hunnit äta en hel del också fast det var en kort visit. Börjar känna att det borde vara olagligt att Phil’s Burger inte finns i Gävle… Fan vad gott det är alltså??? Hotellfrukosten imorse var också sjukt god! 

Vad tyckte ni om videon förresten? Jag tror jag är inne i en väldigt självkritisk period… Blir sällan nöjd med det jag gör nu för tiden. Är less på mitt utseende också (därför jag typ bara publicerar gamla bilder där jag har löshår)… Men jag vill inte behöva sätta i löshår igen för att känna mig fin… Har också fått se massa bilder från plåtningen i Lissabon som jag gjorde för min kollektion, och får bara ångest av att så många ska se bilder jag inte är nöjd med.. Låter ytligt och skit men vad fan, alla vill väl vara nöjda med hur de ser ut? Känner inte heller att jag ska dölja att jag också känner så här ibland. Det gör nog vi alla. Men jag vet att man kan tro att vi ”influencers” inte har sådana här problem men we doooo. 

Vill ni ha en frågestund på youtube i helgen? Ställ så mycket frågor ni orkar här under i sådana fall 🙂

180 reaktioner på “Jag + kygo = sant”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *