Latelyyy

Jag och Agge i våra mössor. Efter videon är det så många av er som kommenterat att vi är lika, har hört det förut faktiskt, flera som frågat om vi är tvillingar haha. Brukar ni också äta ute när det är köttfärslimpa i skolan? Idag var en sån dag.

Freaking loooove denna kjol. Har en i röd också. Ska ha denna i Bejjan lätt. Har jag ens nämnt det? Jag åker till Marbella på onsdag!

Kolla vilken fin julkalender jag fick av Glossybox!!! Har bara haft chokladkalendrar tidigare (har en nu också hihi), så denna är grymt lyxig. En ny produkt i 24 dagar liksom, vem klagar? Inte jag.

Tro det eller ej, men jag har faktiskt kommit igång med träningen igen! Eller alltså jag måste sluta säga att jag har ”kommit igång” efter två träningspass…

Och i helgen så var jag ut i vanlig ordning haha… Men hade faktiskt supertrevligt!!! Först massa plock hos mig med tjejerna sen utgång. Kaliffa uppträdde också, helt seriöst. 😉 Min outfit ser ni på vänstra bilden! xD

78 reaktioner på “Latelyyy”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *