Ahlborg20 på IvyRevel

Inlägg i samarbete med IvyRevel.

Ny favorit i garderoben!!! Älskar denna fluffiga pälsjacka samt den långa stickade tröjan (jag använder den som klänning). Pälsen hittar ni här och tröjan här. Och med koden AHLBORG20 får ni 20% rabatt på hela deras site.

Annars då? Ja, jag lyckades ju bli sjuk typ hela lovet, såklart 🙂 Nu är jag typ frisk, när skolan börjar igen, såklart 🙂 Men jag har haft mitt roliga ändå. Trotsade förkylningen i fredags och gick på halloweenfest, det var kul. Lördagen tog jag det superlugnt och bara myste med vänner, chips och dipp. Ikväll blir det Hellenius Hörna typ, eller vad ser man annars på söndagar? Temptation Island? Knappast 😛

52 reaktioner på “Ahlborg20 på IvyRevel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *