Ni gör mig så glad

Mina jackor som är helt SLUTSÅLDA. Alltså, hur sjuka är ni inte??? (på ett bra sätt hehe). Det gick sååå fort alltså. Är i chock fortfarande och vet inte hur jag ska tacka er nog. Jag har försökt vara tydlig med att jackorna är ”Limited Edition” men jag har fått så mycket frågor om de kommer tillbaka, och svaret är som sagt NEJ. Så himla tråkigt att ge det svaret till er som inte hann få tag i en. Men detta släpp var egentligen bara en liten teaser inför det ”riktiga”, stora, släppet.
Till något helt annat. Idag är min namnsdag! ​(Jag heter Elsa i mellannamn) Tjoho? Eller nåt. Vi har aldrig riktigt firat namnsdagen här hemma, det vi har som tradition dock är att den som har namnsdag får välja middag, och det är typ den bästa presenten någonsin för en matglad människa som mig. Jag väljer självklart kebabrulle. ​Ni ba allvarligt? Men jag fick aldrig min bakismat igår för jag mådde fan skit… (don’t drink kids) så jag väljer att ta den idag istället. Det blev faktiskt för mycket i lördags, jag hade hur kul som helst men det är fan inte värt det när heeeela dagen efter går till att må dåligt. Jag får också en extrem bakisångest. Inte för att jag gjort dumma saker (vad jag vet hihi) men tankarna går alltid; vilka har sett mig? har någon filmat eller tagit bilder? kommer dom läcka? Det är inte kul 🙁 

Nu ska jag iallafall ge mig ut på en löptur för att få ur mig allt skit. Ska tänka på kebabrullen hela vägen.

100 reaktioner på “Ni gör mig så glad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *