Gobitar + en dålig film

1 / 2 / 3 / 4

5 / 6 / 7 / 8

9 / 10 / 11

12 / 13 / 14 / 15

Kolla vilka gobitar!!! Vill ha allt. Något speciellt plagg som lockar er? Längtar så mycket tills jag får visa er mina egendesignade plagg. Dom bör iallafall locka er om inget här ovan gjorde 😉 

Det blev bio i helgen. Dock en dålig sådan. Såg filmen ”It” eller ”Det” som den så fint heter på de svenska biograferna. Jag hatar egentligen alla skräckfilmer, inte för att jag är speciellt lättskrämd utan bara för att jag tycker alla har fett dålig handling, typ. Men har hört så mycket om denna så ville ge den en chans. Men alltså jag längtade tills den skulle ta slut 🙁 Jättedålig verkligen. Drömde dock att jag blev jagad av clowner hela natten därpå så nåt avtryck lär den gjort på mig 🙂 

Inlägget innehåller adlinks.

64 reaktioner på “Gobitar + en dålig film”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *