Williams student

Igår blev det en heldag i Falun för att fira min bästa broppa som tagit studenten. Fan vad sugen man blir själv alltså. 1 år kvar, sen så!!! Men det var så kul att se William ta nästa steg i livet iallafall. Hoppas allt går vägen för honom <3 Jag vloggade hela kalaset som lovat och den videon kan ni redan se här under. Svårt att få med allt eftersom prio1 ändå är att vara närvarande och se allt med egna ögon. Film och foto kommer liksom efter vid sånahär tillfällen, men jag tyckte jag lyckades få ihop ett mysigt klipp ändå. Vad tycker ni? 🙂

​Till något helt annat är detta tyvärr sista blogginlägget jag kommer göra på en vecka. Jag drar ju som sagt till Rhodos inatt med brudarna och då hänger inte datorn med, mest för att jag inte vågar riskera att den ska stjälas/gå sönder men också för att detta inte alls är en jobbresa haha… Men jag tar ändå med mig vloggkameran och ska försöka filma så mycket jag kan och sen kommer jag med all säkerhet hänga på instagram. Så vi hörs där <3

48 reaktioner på “Williams student”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *