Morsdag

Min topp är från Chiquelle! (länk)

​Armband här , halsband här .

Vilket underbart väder det har varit idag!!! Har ni också haft det? Det första jag gjorde imorse var att lägga mig i solstolen såklart sen bjöd jag ut morsan (och brorsan) på en lunch i solen. Mamma fick också två guldsmycken eftersom det är morsdag och allt. Så svårt att visa sin uppskattning den är ju större än något materiellt liksom. Min mamma är den viktigaste personen i mitt liv <3 ​Efter det rullade morsdagsfirandet vidare hos mormor där vi fikade i mängder. Och nu ska jag runda av kvällen med mamma och pappa i soffan med lite SUUUUUITS. Världens bästa serie!

Juste! Var ju på Furuvik igår och våran mening var ju att vi skulle kolla på Hov1 men det slutade med att jag köpte åkband och åkte slänggungorna 12 gånger istället. Jag tror aldrig jag kommer växa ifrån karuseller alltså. Blir ett barn på nytt och jag älskar det! Men jag hörde ju dom ändå och jag tycker fan dom är bra! Speciellt deras nya låtar 🙂 

60 reaktioner på “Morsdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *