Tiden går så fort

1an / 2an / 3an / 4an

Men heeeeeeeej <3<3<3 Vad har ni för er? Det känns som jag inte ens hunnit vara hemma på senaste då jag har fullt upp. Hinner verkligen inte med i svängarna just nu. Tiden går så himla fort och det är så mycket som ska hinnas göra. Börjar få lite panik att jag inte ska hinna innan sommarlovet för det närmar sig verkligen med stormsteg. Blir typ pirrig i magen. Hur som helst, här ovan ser ni lite skärmdumpar från min na-kd haul jag hade på insta igår, den ligger kvar över dagen så skynda om ni inte sett! 🙂 Och sen en bild från igår när vi var och firade William i Falun för han fyllde nämligen 19. Och i måndags fyllde pappa också så det har varit mycket firande! Och ännu mer ska det bli på fredag när vi firar dom gemensamt med släkten. Blir faktiskt min sista dag i skolan imorgon denna vecka för innan firandet på fredag ska jag till Stockholm för en rolig grej! Sen på söndag är det ju VAAAALBORG. Eller Va(h)lborg som jag brukar skriva hahaha, nöjdar så mycket för tror ingen annan kan göra så med sitt efternamn med en högtid 😉

62 reaktioner på “Tiden går så fort”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *