London haul

Det här är det jag jobbat med hela dagen idag! Jag hoppas verkligen ni tycker om den 🙂 En sak jag sett att ni har märkt är att jag inte nämnde några priser i denna video vilket jag gjort i mina andra hauls. Anledningen till detta är att jag alltid får ta emot enormt mycket kritik om hur mycket pengar jag spenderar och detta har då varit på hauls där jag handlat för en tiondel av detta heheh… Jag tar inte åt mig av sådan kritik då jag tycker att hur man spenderar sina pengar är ens ensak och det rör absolut ingen annan än en själv. Men det kan vara skönt att slippa kommentarerna bara 🙂

Nu ska jag ta tåget till Hilda och ha en liten sleepover där med henne och Agnes <3 Agnes fyller 18 imorgon så då ska vi såklart sjunga och göra frukost till henne imorgon bitti. Myyyyys!!! Sen efter skolan blir det fix och trix för då ska vi fira Agnes allihopa så då blireeeeee FEZT. 

80 reaktioner på “London haul”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *