Snapshots + tee's

Snapshots from today

Vi började dagen med att äta frukost på Ivy Chelsea Garden. Sjukt mysigt ställe med enormt fräsch meny. Jag tog en avo-macka men kunde inte låta bli att nafsa i mig croissanter också hehe….

Sen tog vi oss till Selfridges vilket är ett gigantiskt varuhus med överflöd av lyx. Så många fina displayer och jag blev verkligen inspirerad av att gå och kolla på kläder där. Inte för att man hade råd med något av det men 🙂 Hittade jackan av mina drömmar från Givenchy för 50.000 man ba 🙂 MEN I did some damage!!!! Jag kom därifrån med en CHANEL VÄSKA!!! Något jag drömt om att få göra sen barnsben. Ganska overkligt faktiskt. Men nu är den min <3

Vi avslutade dagen med en middag på Jamie’s Italian 🙂 Det blev alltifrån bruschetta, carbonara och glass i lass. Perfekt!

1an / 2an / 3an / 4an

Måste ju också såklart berätta att min t-shirt är i lager igen!!! Inte bara i svart denna gång utan vi har gjort tre nya färgkombinationer också eftersom ni verkade gilla den första så mycket. Så skynda fynda nu vet jag om ni inte hann med förra gången <3 Och ett tips är att använda LINN20 för 20% hihi <3

66 reaktioner på “Snapshots + tee's”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *