Värsta smärtan…?

Hahaha sista bilden är jag atm… (där kan ni se mina snygga lila slingor också HAHA, måste duscha bort det ikväll) Har precis kommit hem från salongen och brynen är nu påfyllda och fina! Men fan vad ont det gör alltså. Hela mitt huvud dunkar typ, känner mig yr och det svider satan på brynen. Alltså jag lär ju ha världens lägsta smärttröskel? Men nu ska börja prova lite outfits inför resan. Alltså jag är så taggad!!! Har ganska höga förväntningar på London alltså 😉 Inte bara det utan är så taggad att blogga och vlogga därifrån också. Även fast det kanske inte syns på uppdateringen så är jag mer taggad än någonsin på mina medier då det kommer ske några förändringar inom kort. Bland annat ett eventuellt kamera köp i London som jag tror kommer göra en grym skillnad. Iiiih, taggatagga!!!

72 reaktioner på “Värsta smärtan…?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *