Na-kd haul

Detta är vad jag sysselsatt mig med dom senaste 3 timmarna. Det tar verkligen längre tid än man kan tro… Haulen finns på min instagram-story. Minns när jag blev fett lack för instagram hade ”snott” snapchats koncept och var väldigt bestämd att jag aldrig skulle posta på instagrams story men look at me now hahaha. Dom har faktiskt grymt bra funktioner. Till exempel så kan ni swipa upp för att komma direkt till plaggen jag visar. Så kika min story för där finns det betydligt mer kläder och länkar än i detta inlägg. Och koden är som vanligt LINN20 för 20% rabatt.

Nu ser mitt uterum ut som ett bombnedslag så ska väl plocka upp allt så småningom sen tror jag att jag bara blir hemma ikväll. Var ju ute igår så är lite sliten och trött 😉

24 reaktioner på “Na-kd haul”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *