Söndagar är bra

Träningskläder från Aimn Sportswear!

Glad söndag på er!!! Har faktiskt börjat uppskatta söndagar, istället för att bara hata dem för att det är dagen innan skolan. Jag har ju så kul i skolan nu så den ger mig ingen ”söndagsångest” längre. Tycker söndagar är en bra dag för att bara vara. Och om man känner för det vara lite produktiv. Jag gillar att träna på söndagar, dels för att det oftast är tomt på gymmet och att det är en bra start inför den nya veckan. Nu har jag skrivit söndagar alldeles för många gånger i det här inlägget så nu slutar jag.

Jag startade iallafall dagen med den ultimata helgfrukosten. Avo-toast med tomat och aromat. Det bästa jag vet, typ. Och ja, jag vet att aromat innehåller glutamat vilket är svindåligt. Men vad fan, vatten är tydligen också farligt i för stora mängder. Vad är inte farligt nu för tiden? Sen äter jag det typ varannan helg också så jag överlever nog 🙂

Nu har jag precis duschat efter träningen iallafall. Jag körde ben och rumpa främst. Vill ni att jag börjar dela med mig av övningar osv? Är ni intresserade av träning? Jag börjar nämligen bli!!! Och nu ska jag nog bara slappa sönder, kanske kolla några till avsnitt av TVD, jag började nämligen igår och jag ångrar det inte, tills ikväll då det blir tacomys med familjen. Muuuums, längtar.

132 reaktioner på “Söndagar är bra”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *