Surprise

Men hallå! Fan vad jag suger på att uppdatera? Förstår att ni inte ens är intresserad av mina bortförklaringar men det finns en anledning. En vettig sådan anser vissa 🙂 Nej då, men skolan tar upp cirka all min fritid just nu och så är det ibland, bara att acceptera läget och försöka hinna med allt. Denna vecka har vi till exempel minst en sak varje dag. Idag fick jag ett tal och ett naturprov gjort iallafall. Men lite kvar är det tills jag kan slappna av. Kommer vara så lycklig när vi får lov på fredag!!! Får ni också sportlov denna fredag?

Anledningen till att jag inte bloggat i helgen är inte lika tråkig. Anledningen är faktiskt att jag har haft så jäkla kul. Och inte haft tillgång till en dator heh. Jag var nämligen i Falun med mina bästa tjejer på en överraskningsfest till ytterligare en fin vän. Själva överraskningen innehöll lite ”annorlunda” aktiviteter som vi skulle utföra med henne. Bland annat en lapdance/striptease kurs. Och hahahah det var så jäkla kul. Och obekvämt. Men kul. Något man nu kan säga att man har gjort men förmodligen inget jag kommer att göra igen haha. Sen partajade vi natten lång och sen bjöd jag tjejerna på en hotellnatt och det var supermysigt.

26 reaktioner på “Surprise”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *