Basta

Lämnade hemmet runt 11 imorse och kom inte hem förrän nu. Jäklar vad tid det tar med hockey, fast nu åt vi middag med William efteråt också i för sig 🙂 Vi testade en nyöppnad restaurang i Falun vid namn Basta, en italiensk restaurang. Det var sjukt fräscht och mysigt där inne men menyn var lite väl avancerad för mig. Jag vill ju typ ha korv och makaroner inte friterad kotunga med ostronsås (nu fanns inte detta på menyn, tack och lov, men ni fattar). Jag lyckades iallafall hitta en rätt precis lagom i min smak. En pizza med mozzarella, parma och tomat. Den var god men inget wow då jag föredrar tunna bottnar och denna var allt utom tunn. Men jag tror säkert det är en svinbra restaurang. Det fanns rätter som avokadopasta med räkor, musslor, nutellapizza(!!) och allt möjligt så lyssna inte på mig för jag har en barnrumpas smaklökar…

32 reaktioner på “Basta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *