Snart dags

Min outfit jag bar på festen var en playsuit från Missguided som jag drog på mig mina utsvängda kostymbyxor över (här) som jag visade i tidigare inlägg. Sen satt jag och klippte och trixade ihop typ tre olika smycken och kedjor för att få någon slags detalj på ryggen. Det blev väl rätt fint?

Nu börjar det dra igång igen, hörrni… Idag är det måndag och många började skola och jobb igen efter ledigheten. Jag har turen och börja imorgon så jag fick slippa söndagsångesten iallafall. Men alltså jag vet inte om jag är redo. Har verkligen vant mig vid att sova ut, kolla tre Suits-avsnitt per dag, vara uppe sent, inte behöva plugga och tänka så jäkla mycket men snart är det dags igen. Det kommer bli en omställning, men brukar gå rätt fort.

Jag fick iallafall ett bra ”avslut” på det här lovet. I lördags åkte jag till Falun och träffade jättemånga nya, trevliga människor och firade två kompisar som fyllt 20 och 21. Så sitter man här och är 17 hahahah:( Känner mig så liten och tror jag är äldre än vad jag är ibland… Men jag hade iallafall jätteroligt fast jag var minst där hehe. Tog såklart inga bilder (typiskt) men antar att det är ett tecken på en bra kväll 🙂

Börjar ni också skolan den här veckan? Hur känns det? Jag kommer iallafall börja svara på frågorna ni ställt denna vecka, om det underlättade något hihi.

52 reaktioner på “Snart dags”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *