Icy blue

Kappa HÄR / Skjorta HÄR ​(adlinks)

Jääääklar vad kallt det är idag!!! Såg på alla Snapchat storys att folk uppåt i landet hade närmare -30, inte riktigt så kallt här i Gävle men kyligt värre. 

Vad tycker ni om min nya kappa förresten? Märket är Snoot och ser nu att den är nedsatt från 5500 till 3800 🙂 Sånt är alltid kul att se i efterhand när man köpt den för fullpris! Men jag gillar den, den är väldigt mörk marin, ser typ svart ut, och har en avtagbar innerkrage som jag inbillar mig värmer men gillar hur det ser ut. Nä men, se där, skjortan är också nedsatt från 1300 till 780, vad faaaan. Aja, skynda fynda mina vänner om ni diggade min outfit idag för verkar som hela är på rea ”<3”

Idag sov jag ut ordentligt iallafall, var uppe och kollade JVM till 4 inatt så jag var inte uppe med tuppen direkt. Men det är så himla stressande att det blir mörkt så tidigt, känns liksom som man har 2 minuter på sig att fånga dagen sen är det kört. Får väl börja gå upp tidigare eller nåt….. Skoja. ​Ska ta vara på de sista lovdagarna och bara göra det jag känner för. Vilket på mornarna är att sova så 🙂 Vad har ni för er idag och hur är temperaturen hos er?

110 reaktioner på “Icy blue”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *