COuntdown

Nämen hej. Vad har hänt sen senast? Jag har drunknat i plugg, skjutit upp det pga ångest, fått ännu mer ångest pga skjutit upp det, gjort provet, fått ångest pga gick dåligt, nytt prov, gjort samma sak igen. Fått hjärtat krossat, igen, men fan heller att gör samma sak där, igen. Tänker inte skämmas för att jag är naiv och ser det bästa i folk men det har sina nackdelar. Alla hjärtan läker ju dock, jag hoppas bara det sker fett fort för han är inte värd det.

Men snart är det jul & nyår vilket känns så bra. Julen då jag omringas av världens bästa släkt och nyår då jag samlas med alla mina favorittjejer och dansar in det nya året tillsammans med dem. Tänkte skriva ska bli skönt med en nystart men kom på att allt förmodligen kommer vara exakt likadant som vanligt fast året slår över. Men vafan, en anledning till att fira är alltid nice 😉

81 reaktioner på “COuntdown”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *