Trötter

Hejsvejs. En ny vecka har börjat och jag är redan helt slut. Alltså jag måste seriöst kämpa för att hålla mig vaken en hel dag nu för tiden. Så fort jag kommer hem från skolan och typ nuddar soffan, somnar jag. Vilket är sämst för då är jag uppe längre och är ännu tröttare dagen där på. Hjääeeelp mig. Hur håller man sig pigg under detta mörker???

Igår kväll åkte jag och Cornelia och handlade och åt världens bästa taco framför tv:n. Så mysigt! Vi pluggade även inför grammatik-provet som vi hade idag. Dock vet jag inte hur bra idé det var att plugga med sin bästavän för vi skrattade mest bort det och det kändes idag på provet haha.

Nu är jag inne på min andra timme med Maria Nilas Colour Refresh hårinpackning i färgen Pearl Silver i håret. Den ska egentligen sitta i typ 20min men ingeeeet fäster ju på mig. Och jag färgade ju håret kallt för första gången förra frisörbesöket, istället för att tona, i hopp om att det skulle hålla längre men vafan all färg är ute nu 2 veckor senare??? Helt hopplöst. Får väl gå runt med gult hår då 🙂

154 reaktioner på “Trötter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *