Helgen som varit

Jag har haft en superbra helg vilket syns tydligt i min kamerarulle då jag inte tagit en enda bild förutom dessa. Javas godaste oreo-cheesecake och en bild på nyvakna fräscha jag imorse skittaggad på en måndag till 16:45.

När jag slutade i fredags tog jag en fika med saknade kompisar som jag inte pratat med på jättelänge. Så vi satt och snackade ikapp om allt i typ två timmar, vi skulle kunnat sitta i två till men jag och Conne lärde dra oss för vi hade nämligen klassfest på fredagkväll. Låter så töntigt men fan vad kul det var. Sen var jag inte hemma varken lördag eller söndag därav att ni inte hört något från mig.

Nu ska jag faktiskt damma av resväskan och sätta mig och tänka ut lite outfits som så småningom då ska packas ner. Jag har idag och imorgon på mig att packa för på onsdag ska jag köra till Falun och kolla på Williams match. Vi skulle åka ons-ons till Dubai men mamma har alltså avbokat en dag för att vi ska hinna se matchen. Galen hockeymorsa??? Så nu åker vi tors-ons. Menmen, låt dagarna gå fort nu. Kan inte bärga mig tills jag kan lägga mig på rygg på en solstol och bara njuta.

Här har ni lite svängig musik, förresten. Kram!

26 reaktioner på “Helgen som varit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *