En lugn helg

​Hej mina favoriter! Nu börjar helgen dra sig mot sitt slut och jag har väl inte jättemycket att berätta. Min helg har varit otroligt lugn vilket jag inte har något problem med förutom att det inte finns något att blogga om 😉 Jag har varit på W’s hockeymatch och han följde även med hem så det har varit trevligt att ha honom på hemmaplan lite. Idag har jag tränat och kollat på High School Musical, typ det. Har köpt ett nytt objektiv också! Nu lär jag sätta mig med naturkunskapen ett tag, sen om jag faktiskt gör det är tveksamt.

Men eftersom jag varit frånvarande på senaste så tänkte jag att det kanske poppat upp lite frågor och funderingar? Ställ dom i kommentarerna så ska jag beta av några under veckans gång. Låt denna vecka gå fort nu för på fredag är det JUSTIN!!! Ses vi? 

216 reaktioner på “En lugn helg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *