Topp 3 x anastasia

Inlägget innehåller adlinks.

Att Anastasia Beverly Hills ligger inne med ett par riktigt grymma produkter är det nog ingen som har missat. Mina tre all-time favoriter är dessa ovan. Brynpuder HÄR, brow wiz HÄR och contour kit HÄR. Jag med mina glesa ögonbryn kan verkligen förstå hur bra dessa produkter är. Från att inte ha några ögonbryn till något ändå helt okej med hjälp av en penna och lite puder. Och contour-kitet är ju bra till typ allt. Dom bruna färgerna lägger jag contour med (såklart) och det vita brukar jag ”städa upp” contourn med, det gula under ögonen och highlight ja där man highligtar. Helt perfekt! Nu är jag sugen på deras Glow Kit, har nån av er testat det?

Gillar ni när jag skriver om smink förresten? Inget jag är speciellt bra på men jag gör det ändå varje dag och har ju mina favoriter. Ge mig gärna feedback <3 Ps: imorgon kl 6.00 kommer en youtube-video :D!!!

85 reaktioner på “Topp 3 x anastasia”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *