Dagens video

Det blev en mukbang, hoppas ni gillar den! 🙂

30 reaktioner pĂ„ “Dagens video”

 • Josefin skriver:

  finns jĂ€tte mycket goda veganska sĂ„ser du kan köpa/göra. T.ex. blanda oatly creme freche med soya, siracha sĂ„s (lite starkare, men gott) Ă€ven ”bland sĂ„ser” frĂ„n mĂ€rket knorr Ă€r veganska.

 • Josefin skriver:

  finns jĂ€tte mycket goda veganska sĂ„ser du kan köpa/göra. T.ex. blanda oatly creme freche med soya, siracha sĂ„s (lite starkare, men gott) Ă€ven ”bland sĂ„ser” frĂ„n mĂ€rket knorr Ă€r veganska.

 • agnesvera skriver:

  Haha jag Ät ocksÄ den veganska schnitzel frÄn HÀlsans kök till lunch idag! Superbra video förresten, kollar pÄ den atm

 • agnesvera skriver:

  Haha jag Ät ocksÄ den veganska schnitzel frÄn HÀlsans kök till lunch idag! Superbra video förresten, kollar pÄ den atm

 • chanssoon skriver:

  Hej alla fina! Jag letar efter tjejer och killar som skulle vilja anordna en bloppis tillsammans med bĂ„de mig och flera bloggare. Om ni Ă€r nĂ„got intresserade sĂ„ fĂ„r ni mer Ă€n gĂ€rna höra av er till mig via min blogg eller mail – [email protected] Vilka förslag pĂ„ var, hur och nĂ€r denna i sĂ„ fall Ă€r mer Ă€n vĂ€lkomna. Kram Celina

 • chanssoon skriver:

  Hej alla fina! Jag letar efter tjejer och killar som skulle vilja anordna en bloppis tillsammans med bĂ„de mig och flera bloggare. Om ni Ă€r nĂ„got intresserade sĂ„ fĂ„r ni mer Ă€n gĂ€rna höra av er till mig via min blogg eller mail – [email protected] Vilka förslag pĂ„ var, hur och nĂ€r denna i sĂ„ fall Ă€r mer Ă€n vĂ€lkomna. Kram Celina

 • mollie skriver:

  Tycker sjÀlvklart synd om dig som inte kunde ha roligt och dansa med dina vÀnner pÄ festivalen. Och sjÀlvklart kunde du inte veta att folk skulle förfölja dig, trycka upp kameror i ansiktet osv men med tanke pÄ att du Àr offentlig, har nÀrmre 300 000 följare pÄ youtube varav mÄlgruppen Àr i precis den Äldern som weekend festival besökarna Àr i och ofta blir stoppad pÄ stan av folk som vill ta bilder med dig mÄste du vÀl ha varit beredd pÄ att mÄnga folk skulle komma fram till dig? Och det hade ju varit vÀldigt enkelt att förebygga med att köpa VIP biljetter istÀllet för standard?!

 • mollie skriver:

  Tycker sjÀlvklart synd om dig som inte kunde ha roligt och dansa med dina vÀnner pÄ festivalen. Och sjÀlvklart kunde du inte veta att folk skulle förfölja dig, trycka upp kameror i ansiktet osv men med tanke pÄ att du Àr offentlig, har nÀrmre 300 000 följare pÄ youtube varav mÄlgruppen Àr i precis den Äldern som weekend festival besökarna Àr i och ofta blir stoppad pÄ stan av folk som vill ta bilder med dig mÄste du vÀl ha varit beredd pÄ att mÄnga folk skulle komma fram till dig? Och det hade ju varit vÀldigt enkelt att förebygga med att köpa VIP biljetter istÀllet för standard?!

 • JuliaFrisk skriver:

  Det finns bearnaise sÄser som Àr veganska, Rydbergs tex! Sen kan du ju göra andra sÄser sjÀlv och bara byta ut mejeriprodukten till typ sojamjölk, sojayoghurt elr nÄtt sÄnt.

 • JuliaFrisk skriver:

  Det finns bearnaise sÄser som Àr veganska, Rydbergs tex! Sen kan du ju göra andra sÄser sjÀlv och bara byta ut mejeriprodukten till typ sojamjölk, sojayoghurt elr nÄtt sÄnt.

 • aliceskarenberg skriver:

  Som josefin över sa sÄ kan du blanda oatly creme freche till en god sÄs och sÄ finns det oatly matlagningsgrÀdde som du kan laga mat och göra sÄs med. byt ut grÀdde/ mjölk mot plantbaserat. Lek lite ?. Starkt gjort att Àta plantbaserat. Det vill jag med men med en gybbe som inte vill det och ett litet barn sÄ blir det lite svÄrt att laga dubbel mat ?

 • aliceskarenberg skriver:

  Som josefin över sa sÄ kan du blanda oatly creme freche till en god sÄs och sÄ finns det oatly matlagningsgrÀdde som du kan laga mat och göra sÄs med. byt ut grÀdde/ mjölk mot plantbaserat. Lek lite ?. Starkt gjort att Àta plantbaserat. Det vill jag med men med en gybbe som inte vill det och ett litet barn sÄ blir det lite svÄrt att laga dubbel mat ?

 • snilla skriver:

  wow vilka hÀftiga videos du gör! ser riktigt bra ut. Du jag tÀnkte frÄga dig Àr du medlem pÄ nÄgra sidor som typ badoo lr fling eller det nya som heter http://www.sexzone.se? vad tycker du om sÄnna sidor?

 • snilla skriver:

  wow vilka hÀftiga videos du gör! ser riktigt bra ut. Du jag tÀnkte frÄga dig Àr du medlem pÄ nÄgra sidor som typ badoo lr fling eller det nya som heter http://www.sexzone.se? vad tycker du om sÄnna sidor?

 • Louisa skriver:

  Hej Linn! Jag börjar gymnasiet nu i höst och jag vet verkligen inte vad jag ska ha pĂ„ mig första dagen. Skulle inte du kunna göra en ”back to school outfits” eller nĂ„got liknande dĂ€r du ger outfit tips. Du har alltid sĂ„ snygga outfits!! Kram <3

 • Louisa skriver:

  Hej Linn! Jag börjar gymnasiet nu i höst och jag vet verkligen inte vad jag ska ha pĂ„ mig första dagen. Skulle inte du kunna göra en ”back to school outfits” eller nĂ„got liknande dĂ€r du ger outfit tips. Du har alltid sĂ„ snygga outfits!! Kram <3

 • M skriver:

  NĂ€r du Ă€ter plantbaserat Ă€r det viktigt att du Ă€ter större portioner sĂ„ att du verkligen fĂ„r i dig alla kalorier! Ät mer kolhydrater för det ger mĂ€ttnadskĂ€nsla (antar att du vet det) men det Ă€r verkligen sĂ„ viktigt att man Ă€ter större portioner! Lycka till och hoppas du kommer fortsĂ€tta med att Ă€ta veganskt dĂ„ det Ă€r det rĂ€tta valet för en framtid! ?

 • M skriver:

  NĂ€r du Ă€ter plantbaserat Ă€r det viktigt att du Ă€ter större portioner sĂ„ att du verkligen fĂ„r i dig alla kalorier! Ät mer kolhydrater för det ger mĂ€ttnadskĂ€nsla (antar att du vet det) men det Ă€r verkligen sĂ„ viktigt att man Ă€ter större portioner! Lycka till och hoppas du kommer fortsĂ€tta med att Ă€ta veganskt dĂ„ det Ă€r det rĂ€tta valet för en framtid! ?

 • Anna skriver:

  Älskar dina mukbangs!!!

 • Anna skriver:

  Älskar dina mukbangs!!!

 • ElinPoolsap skriver:

  Bra video, Àlskar mukbangs!

 • ElinPoolsap skriver:

  Bra video, Àlskar mukbangs!

 • Fanny skriver:

  Älskar dina mukbangs! FortsĂ€tt gĂ€rna göra fler ?

 • Fanny skriver:

  Älskar dina mukbangs! FortsĂ€tt gĂ€rna göra fler ?

 • Nora skriver:

  Man ska hÄlla kniven i höger hand och gaffeln i vÀnster!!

 • Nora skriver:

  Man ska hÄlla kniven i höger hand och gaffeln i vÀnster!!

 • ofeliarombin skriver:

  Bean ifrÄn Rydbergs (pÄ pÄse) Àr vegansk! ?

 • ofeliarombin skriver:

  Bean ifrÄn Rydbergs (pÄ pÄse) Àr vegansk! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *