Ledsen tjej men fin outfit

​Topp: HÄR / Kjol: HÄR / Solglasögon: HÄR / Skor: HÄR

Hej underbaringar. Filip har precis åkt hem och jag ligger och grinar som en liten bebis och har gjort det hela dagen. Jag är ledsen just nu för jag är tillbaka där jag var angående Filip förut och det suger. Jag vill ingenting annat än att det ska funka men just nu känns det omöjligt. Jag är förstörd. Så jag hoppas verkligen ni kan respektera läget och inte ställa så mycket frågor eller pressa mig på inlägg och videor. Idag var vi tvungna att göra en video, för det var ett samarbete med deadline och det var det värsta jag gjort. Jag kan inte fejka ett leende och att jag mår bra så ni kommer se tydligt i den videon att allt inte är som det ska. Jag vill verkligen inte lägga ut den men lovat är lovat. Nu ska jag tvätta av sminket som finns kvar i ansiktet, lägga mig i soffan med täcke och bara gråta. Ensam. 

231 reaktioner på “Ledsen tjej men fin outfit”

 • corneliakarlsson skriver:

  Otroligt snygg outfit! Gråt ut du, vi stannar kvar här oavsätt om du uppdaterar eller ej <3 bamsekram!

 • corneliakarlsson skriver:

  Otroligt snygg outfit! Gråt ut du, vi stannar kvar här oavsätt om du uppdaterar eller ej <3 bamsekram!

 • Natalie skriver:

  Stor kram till dig ❤️

 • Natalie skriver:

  Stor kram till dig ❤️

 • alvaalarssoon skriver:

  Hoppas att allt löser sig fina❤

 • alvaalarssoon skriver:

  Hoppas att allt löser sig fina❤

 • Felicia Grip skriver:

  Ingmar förtjänar att vara ledsen. Men de kanske bara känns så för tillfället för som sagt är ni jätte fina tillsammans och blir glada av varandra. Och allt kan ändras nu när de är sommar osv..men ni kanske bara ska vara ifrån varandra ettag och liksom se om den där glöden kommer tillbaka. De kan ta tid, och ge de tid för ni har inte bråttom. Hittar ni inte glöden nu så kanske den kommer om nått år. Kramar till er båda❤️

 • Felicia Grip skriver:

  Ingmar förtjänar att vara ledsen. Men de kanske bara känns så för tillfället för som sagt är ni jätte fina tillsammans och blir glada av varandra. Och allt kan ändras nu när de är sommar osv..men ni kanske bara ska vara ifrån varandra ettag och liksom se om den där glöden kommer tillbaka. De kan ta tid, och ge de tid för ni har inte bråttom. Hittar ni inte glöden nu så kanske den kommer om nått år. Kramar till er båda❤️

 • M skriver:

  Kan det bero på att ni spenderat så mycket tid tillsammans i Turkiet? Även jag blir så gällande mina kompisar, måste få andrum och pauser. Ni hittar säkert tillbaka ? <3 Kramar till dig

 • M skriver:

  Kan det bero på att ni spenderat så mycket tid tillsammans i Turkiet? Även jag blir så gällande mina kompisar, måste få andrum och pauser. Ni hittar säkert tillbaka ? <3 Kramar till dig

 • kristiansdotter skriver:

  Fina du! ? En promenad runt Gävle strand och jag får dig på bättre humör ❤️?

 • kristiansdotter skriver:

  Fina du! ? En promenad runt Gävle strand och jag får dig på bättre humör ❤️?

 • Renee skriver:

  Awww, det blir mkt bli bra kraaam?

 • Renee skriver:

  Awww, det blir mkt bli bra kraaam?

 • Julia skriver:

  Allra finaste Linn.
  Alla vi finns här för dig, oavsett vad. Det hoppas jag att du vet. Det är okej. Det är okej att ta en paus från allt och alla just nu.
  Ditt välmående är det allra viktigaste.
  Kram, <3

 • Julia skriver:

  Allra finaste Linn.
  Alla vi finns här för dig, oavsett vad. Det hoppas jag att du vet. Det är okej. Det är okej att ta en paus från allt och alla just nu.
  Ditt välmående är det allra viktigaste.
  Kram, <3

 • Thuvaeli skriver:

  Åhh den känslan är verkligen den värsta…har med varit i samma sits och det suger så mycket… Hoppas att allting ordnar sig, ni är ju så fina ihop!! ♡♡

 • Thuvaeli skriver:

  Åhh den känslan är verkligen den värsta…har med varit i samma sits och det suger så mycket… Hoppas att allting ordnar sig, ni är ju så fina ihop!! ♡♡

 • Sara skriver:

  Åhh vad hemskt hoppas du mår bättre snart och hoppas allt ordnar sig och oavsett med eller utan Filip att du blir lycklig finaste du❤️

 • Sara skriver:

  Åhh vad hemskt hoppas du mår bättre snart och hoppas allt ordnar sig och oavsett med eller utan Filip att du blir lycklig finaste du❤️

 • Nellie skriver:

  Massa kramar ❤️❤️

 • Nellie skriver:

  Massa kramar ❤️❤️

 • Sara skriver:

  Vi finns här för dig Linn, oavsett❤❤❤

 • Sara skriver:

  Vi finns här för dig Linn, oavsett❤❤❤

 • Nathalie skriver:

  ❤️❤️

 • Nathalie skriver:

  ❤️❤️

 • Matildawallbergg skriver:

  Varit i exakt samma sits och det är jätte jobbigt men ni kanske bara borde umgås lite mindre ett tag så ni känner saknaden av varandra , det funkade för mig ett tag iaf & tusen kramar till dig. Du fixar detta!❤️

 • Matildawallbergg skriver:

  Varit i exakt samma sits och det är jätte jobbigt men ni kanske bara borde umgås lite mindre ett tag så ni känner saknaden av varandra , det funkade för mig ett tag iaf & tusen kramar till dig. Du fixar detta!❤️

 • Jennelies skriver:

  Kram till dig finaste Linn! <3

 • Jennelies skriver:

  Kram till dig finaste Linn! <3

 • Asså perfekta outfiten! Vill haaaa???

 • Asså perfekta outfiten! Vill haaaa???

 • annaaviklund skriver:

  Har varit i exakt samma sits de 3 senaste månaderna och förstår vad du menar när saker känns omöjligt, tyvärr. Ge varandra tid och prata mycket om det, det hjälpte mig och min pojkvän väldigt mycket att komma fram till hur man kan ”hitta tillbaka”. Hoppas det löser sig, kram❤️

 • annaaviklund skriver:

  Har varit i exakt samma sits de 3 senaste månaderna och förstår vad du menar när saker känns omöjligt, tyvärr. Ge varandra tid och prata mycket om det, det hjälpte mig och min pojkvän väldigt mycket att komma fram till hur man kan ”hitta tillbaka”. Hoppas det löser sig, kram❤️

 • Tora Hansson skriver:

  Fina LInn!
  Massa kramar till dig<3

 • Tora Hansson skriver:

  Fina LInn!
  Massa kramar till dig<3

 • Mirandakarlsson skriver:

  Hoppas det blir bättre! ❤ kram

 • Mirandakarlsson skriver:

  Hoppas det blir bättre! ❤ kram

 • Embla skriver:

  Åh fina, finaste du! Ta din tid, du är så otroligt duktig med inlägg & videos och vi förstår dig till 100%! Är du ledsen ska du självklart inte behöva tänka på youtube & bloggen, lägg undan det och sätt dig själv i första hand! Du är värd de bästa, beklagar verkligen din sorg och hoppas att du mår bättre snart! Du är bäst, we <3 u!

 • Embla skriver:

  Åh fina, finaste du! Ta din tid, du är så otroligt duktig med inlägg & videos och vi förstår dig till 100%! Är du ledsen ska du självklart inte behöva tänka på youtube & bloggen, lägg undan det och sätt dig själv i första hand! Du är värd de bästa, beklagar verkligen din sorg och hoppas att du mår bättre snart! Du är bäst, we <3 u!

 • EmmaBjornsson skriver:

  Allt kommer bli bra igen?

 • EmmaBjornsson skriver:

  Allt kommer bli bra igen?

 • matildajjansson skriver:

  Fina fina Linn, stora kramar till dig! <3 <3

 • matildajjansson skriver:

  Fina fina Linn, stora kramar till dig! <3 <3

 • Amanda skriver:

  Vet precis hur du känner linn. Hade de tufft med min kille men de gick till en gräns där det tog på hela min mentala del. Var tvungen att göra slut och älskar han fortfarande massor och han älskar mig men ibland så är saker inte gjort att vara. <3 Hoppas du får din tänke tid och kan komma på något som funkar för båda er. Tror alla dina fans vill att du ska må bra!

 • Amanda skriver:

  Vet precis hur du känner linn. Hade de tufft med min kille men de gick till en gräns där det tog på hela min mentala del. Var tvungen att göra slut och älskar han fortfarande massor och han älskar mig men ibland så är saker inte gjort att vara. <3 Hoppas du får din tänke tid och kan komma på något som funkar för båda er. Tror alla dina fans vill att du ska må bra!

 • Evelina skriver:

  Hej fina Linn! Jag får så ont i hjärtat av att läsa detta eftersom jag just precis nu känner exakt lika för min pojkvän. Precis som du skriver vill jag inget annat än att det ska vara som vanligt och funka. Men det känns omöjligt. Jag vet hur svårt det är och jag gråter sönder mig just nu, men vad som än händer så måste vi tänka vad som är bäst för oss själva men även vad som är bäst för dom, om vi känner att något är fel så är det upperbarligen så och det ska vi inte rå för. Glöm aldrig tjejen att du är stark! Ta det lugnt och andas, glöm bloggen och youtube för ett tag. Ditt mående är viktigare än ditt jobb <3

 • Evelina skriver:

  Hej fina Linn! Jag får så ont i hjärtat av att läsa detta eftersom jag just precis nu känner exakt lika för min pojkvän. Precis som du skriver vill jag inget annat än att det ska vara som vanligt och funka. Men det känns omöjligt. Jag vet hur svårt det är och jag gråter sönder mig just nu, men vad som än händer så måste vi tänka vad som är bäst för oss själva men även vad som är bäst för dom, om vi känner att något är fel så är det upperbarligen så och det ska vi inte rå för. Glöm aldrig tjejen att du är stark! Ta det lugnt och andas, glöm bloggen och youtube för ett tag. Ditt mående är viktigare än ditt jobb <3

 • Louise skriver:

  men åh, vad tråkigt ? hoppas det vänder snart! massor av kramar till dig fina Linn <3

 • Louise skriver:

  men åh, vad tråkigt ? hoppas det vänder snart! massor av kramar till dig fina Linn <3

 • Anna skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Anna skriver:

  ❤️❤️❤️

 • marionpalojarvi skriver:

  Superfin outfit? Det blir bättre mellan er ska du se!

 • marionpalojarvi skriver:

  Superfin outfit? Det blir bättre mellan er ska du se!

 • Anna skriver:

  Stora kramar <3 Ta hand om dej, längtar tills du lägger ut en ny video

 • Anna skriver:

  Stora kramar <3 Ta hand om dej, längtar tills du lägger ut en ny video

 • Elsahenriksson skriver:

  Styrkekramar till dig! ??

 • Elsahenriksson skriver:

  Styrkekramar till dig! ??

 • ISA skriver:

  åh fina du, det kommer ordna sig. Även om det inte känns så nu. Vet att du tror att du aldrig ska bli hel igen men det kommer bli bra <3

 • ISA skriver:

  åh fina du, det kommer ordna sig. Även om det inte känns så nu. Vet att du tror att du aldrig ska bli hel igen men det kommer bli bra <3

 • Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Johanna skriver:

  ❤️❤️❤️

 • Hanna skriver:

  <3 <3 <3 <3

 • Hanna skriver:

  <3 <3 <3 <3

 • juliaembretsen skriver:

  Drömig outfit! Och hoppas det löser sig med Filip kära du. Förstår att det är jobbigt och hoppas alla kan respektera det och inte tjata eller ställa massa frågor… styrke kramar till dig i alla fall♡

 • juliaembretsen skriver:

  Drömig outfit! Och hoppas det löser sig med Filip kära du. Förstår att det är jobbigt och hoppas alla kan respektera det och inte tjata eller ställa massa frågor… styrke kramar till dig i alla fall♡

 • Malin skriver:

  Styrkekramar Linn <3 <3

 • Malin skriver:

  Styrkekramar Linn <3 <3

 • idanyman skriver:

  Kram, hoppas allt löser sig!! ❤️

 • idanyman skriver:

  Kram, hoppas allt löser sig!! ❤️

 • Amanda skriver:

  ❤️❤️

 • Amanda skriver:

  ❤️❤️

 • Victoria skriver:

  Hoppas allt löser sig, kram❤️

 • Victoria skriver:

  Hoppas allt löser sig, kram❤️

 • liinneajlyttinen skriver:

  Kram på dig finaste du <3 <3

 • liinneajlyttinen skriver:

  Kram på dig finaste du <3 <3

 • Anonym skriver:

  Stackare! Unna dig något gott och ligg i soffan i resten av kvällen och kolla på någon bra serie! Så blir det nog bättre imorgon ? kram❤️

 • Anonym skriver:

  Stackare! Unna dig något gott och ligg i soffan i resten av kvällen och kolla på någon bra serie! Så blir det nog bättre imorgon ? kram❤️

 • Alva skriver:

  Förstår precis hur du känner. Jag och min pojkvän har varit ihop i 9 månader snart 10, och vi är ifrån varandra 2,5 månad nu. Från det att skolan slutade till att den börjar igen. Vi har ingen möjlighet att träffa varandra då vi jobbar på två olika platser i Sverige. För mig var det, det värsta tänkbara som kunde hända. Att inte få vara nära honom, men efter allt så känns det ändå helt okej. För det känns som om kärleken växt. Det jag jag skulle säga var att utefter det jag läst i dina inlägg, bedömer jag det som att det är den där pirrande nyförälskelsen som du saknar, och jag var likadan. Jag saknar att allting är sådär perfekt som det är början , men jag var accepterat att vi kommit längre i vårt förhållande och känner även en viss trygghet i det. Sträva inte efter att få tillbaka det som ni hade, ta vara på det som ni har och låt det växa. Det är det bästa rådet jag kan ge. Kärleksproblem är de värsta problemen och jag hoppas du och Filip snart finner en lösning på det!

  Stor kram!

 • Alva skriver:

  Förstår precis hur du känner. Jag och min pojkvän har varit ihop i 9 månader snart 10, och vi är ifrån varandra 2,5 månad nu. Från det att skolan slutade till att den börjar igen. Vi har ingen möjlighet att träffa varandra då vi jobbar på två olika platser i Sverige. För mig var det, det värsta tänkbara som kunde hända. Att inte få vara nära honom, men efter allt så känns det ändå helt okej. För det känns som om kärleken växt. Det jag jag skulle säga var att utefter det jag läst i dina inlägg, bedömer jag det som att det är den där pirrande nyförälskelsen som du saknar, och jag var likadan. Jag saknar att allting är sådär perfekt som det är början , men jag var accepterat att vi kommit längre i vårt förhållande och känner även en viss trygghet i det. Sträva inte efter att få tillbaka det som ni hade, ta vara på det som ni har och låt det växa. Det är det bästa rådet jag kan ge. Kärleksproblem är de värsta problemen och jag hoppas du och Filip snart finner en lösning på det!

  Stor kram!

 • Ellas_blogg skriver:

  Styrke kramar från mig <3 ❤️

 • Ellas_blogg skriver:

  Styrke kramar från mig <3 ❤️

 • Sofie skriver:

  Sånt där är jobbigt Linn! Hoppas det löser sig och att känslorna kommer tillbaka som det ska vara! Du och Filip är ju så fina tillsammans och roliga videos gör ni också! Om det tillslut inte känns rätt ändå så hoppas jag att det kan få bli ett fint avslut! Kram

 • Sofie skriver:

  Sånt där är jobbigt Linn! Hoppas det löser sig och att känslorna kommer tillbaka som det ska vara! Du och Filip är ju så fina tillsammans och roliga videos gör ni också! Om det tillslut inte känns rätt ändå så hoppas jag att det kan få bli ett fint avslut! Kram

 • annie jönsson skriver:

  mitt tips är att ni båda måste ha ett privat liv. Gå ut på en fest bara du och dina kompisar utan han. och han dsm men att ni fortfarande träffas. Själv får jag mer fjärliar och tycker det är kul när man inte delar ett liv tillsammans liksom. Man spelar lite svårfångad och är ute med andra (vänner). svårt och förklara men hoppas du fattar. ? gör vad som gör dig glad är min slutliga tips

 • annie jönsson skriver:

  mitt tips är att ni båda måste ha ett privat liv. Gå ut på en fest bara du och dina kompisar utan han. och han dsm men att ni fortfarande träffas. Själv får jag mer fjärliar och tycker det är kul när man inte delar ett liv tillsammans liksom. Man spelar lite svårfångad och är ute med andra (vänner). svårt och förklara men hoppas du fattar. ? gör vad som gör dig glad är min slutliga tips

 • Betty skriver:

  Hej, hur lång tid tog de för ditt paket från na-kd att komma? Beställde mitt i måndags och har inte fått det än..

 • Betty skriver:

  Hej, hur lång tid tog de för ditt paket från na-kd att komma? Beställde mitt i måndags och har inte fått det än..

 • Mimmi skriver:

  Jag tycker inte du ska vara ledsen för att du känner som du gör för det är helt normalt. den där nykära känslan försvinner för alla och du tror kanske att du inte är kär längre men fallet är oftast inte så. jag kände exakt lika för min pojkvän men det var bara en fas och idag bor vi tillsammans och väntar barn. Han är min kärlek och min bästa vän. Vissa dagar bara min vän och vissa dagar är jag som nykär och helt pirrig när jag ser honom. Det kommer lösa sig för dig också, men jag tror att du känner såhär för att känslan är helt ny för dig! kram❤️

 • Mimmi skriver:

  Jag tycker inte du ska vara ledsen för att du känner som du gör för det är helt normalt. den där nykära känslan försvinner för alla och du tror kanske att du inte är kär längre men fallet är oftast inte så. jag kände exakt lika för min pojkvän men det var bara en fas och idag bor vi tillsammans och väntar barn. Han är min kärlek och min bästa vän. Vissa dagar bara min vän och vissa dagar är jag som nykär och helt pirrig när jag ser honom. Det kommer lösa sig för dig också, men jag tror att du känner såhär för att känslan är helt ny för dig! kram❤️

 • emma skriver:

  åh vad tråkigt, hoppas att det löser sig!! kramis

 • emma skriver:

  åh vad tråkigt, hoppas att det löser sig!! kramis

 • Sabina skriver:

  Tyvärr kommer aldrig den där känslan av nykär stanna förevigt. Jag vet tro mig har vart i ett förhållande med samma kille i snart 6 år(blev tillsammans när vi var 15 och 16). Den känslan man hade de 2 första månaderna försvinner. Vi bor ihop nu och har hund ihop. Vill man så kan man men glöm inte att det alltid kommer vara den samma som det var de första månaderna. Kämpa på och många kramar till dig fina du <3

 • Sabina skriver:

  Tyvärr kommer aldrig den där känslan av nykär stanna förevigt. Jag vet tro mig har vart i ett förhållande med samma kille i snart 6 år(blev tillsammans när vi var 15 och 16). Den känslan man hade de 2 första månaderna försvinner. Vi bor ihop nu och har hund ihop. Vill man så kan man men glöm inte att det alltid kommer vara den samma som det var de första månaderna. Kämpa på och många kramar till dig fina du <3

 • Alice skriver:

  Nej vad jobbigt! hoppas verkligen att det löser sig på bästa sätt! Tycker verkligen du förtjänar en liten paus från blogg och youtube för att tänka och vila!

 • Alice skriver:

  Nej vad jobbigt! hoppas verkligen att det löser sig på bästa sätt! Tycker verkligen du förtjänar en liten paus från blogg och youtube för att tänka och vila!

 • alvaabergstrom skriver:

  Hoppas det blir bättre snart mellan er, kram på dig finaste Linn❤️

 • alvaabergstrom skriver:

  Hoppas det blir bättre snart mellan er, kram på dig finaste Linn❤️

 • FridaElisabethz skriver:

  Allt kommer lösa sig fina Linn❤️❤️

 • FridaElisabethz skriver:

  Allt kommer lösa sig fina Linn❤️❤️

 • Wilma skriver:

  Linn…❤️ Vill bara sicka en stoor bamse kram och massa kärlek till dig. Du är stark, fortsätt kämpa. ❤️ När det känns som allt bara går nerför och det är motvind, det är då draken har möjlighet att flyga som bäst, men en drake klarar aldrig att hålla sig uppe i en evighet, snart kommer medvinden. ❤️ Pussar och kramar❤️

 • Wilma skriver:

  Linn…❤️ Vill bara sicka en stoor bamse kram och massa kärlek till dig. Du är stark, fortsätt kämpa. ❤️ När det känns som allt bara går nerför och det är motvind, det är då draken har möjlighet att flyga som bäst, men en drake klarar aldrig att hålla sig uppe i en evighet, snart kommer medvinden. ❤️ Pussar och kramar❤️

 • Karro skriver:

  Fina Linn! Har själv haft kärleksproblem som fick mig att må så otroligt dåligt under en lång period. Men en sak jag lärt mig från det är att man är starkare än vad man tror, oavsett hur det blir i slutändan kommer du att klara dig. Ta hand om dig <3 kram

 • Karro skriver:

  Fina Linn! Har själv haft kärleksproblem som fick mig att må så otroligt dåligt under en lång period. Men en sak jag lärt mig från det är att man är starkare än vad man tror, oavsett hur det blir i slutändan kommer du att klara dig. Ta hand om dig <3 kram

 • Paula skriver:

  Bästa du! Kanske behöver ni vara utan varandra ett tag för att inse att ni behöver varandra, kärleken är olika stark olika dagar, men jag tror att du fortfarande älskar honom på ett eller annat sätt så fortsätt kämpa.
  Om ni tar en paus och det fortsätter att inte kännas bra kanske det är dags att släppa taget ändå, du kommer ha det bra med eller utan Filip! Bästa Linn, bästa ni!

 • Paula skriver:

  Bästa du! Kanske behöver ni vara utan varandra ett tag för att inse att ni behöver varandra, kärleken är olika stark olika dagar, men jag tror att du fortfarande älskar honom på ett eller annat sätt så fortsätt kämpa.
  Om ni tar en paus och det fortsätter att inte kännas bra kanske det är dags att släppa taget ändå, du kommer ha det bra med eller utan Filip! Bästa Linn, bästa ni!

 • Tilde skriver:

  Åh hjärtat, förstår dig. Har haft liknande problem med min pojkvän, då mina känslor har svajat för att man tror att kärleken svalnar för att man inte pirrar längre – men egentligen växer den till något mer seriöst och vardagligt. På vissa sätt saknar jag att vara sådär pirrande nykär, men det är ju också fantastiskt att ha ett stabilt förhållande som vuxit till sig. Kramar, hoppas det löser sig❤️

 • Tilde skriver:

  Åh hjärtat, förstår dig. Har haft liknande problem med min pojkvän, då mina känslor har svajat för att man tror att kärleken svalnar för att man inte pirrar längre – men egentligen växer den till något mer seriöst och vardagligt. På vissa sätt saknar jag att vara sådär pirrande nykär, men det är ju också fantastiskt att ha ett stabilt förhållande som vuxit till sig. Kramar, hoppas det löser sig❤️

 • Emma skriver:

  <3 kram

 • Emma skriver:

  <3 kram

 • Johanna skriver:

  Kram på dig Linn. Som Sune säger: eran relation är som himlen och molnen är som små små problem som far förbi. Men himlen är alltid där, precis som eran kärlek <3 Grubbla inte för mycket på det ?

 • Johanna skriver:

  Kram på dig Linn. Som Sune säger: eran relation är som himlen och molnen är som små små problem som far förbi. Men himlen är alltid där, precis som eran kärlek <3 Grubbla inte för mycket på det ?

 • Anna skriver:

  Hur mkt knappoäng har du atm? o oöppnade snaps

 • Anna skriver:

  Hur mkt knappoäng har du atm? o oöppnade snaps

 • EmmaÖberg skriver:

  Älskar kjolen, hoppas att du känner dej bättre snart <3
  http://nouw.com/emmaöberg

 • EmmaÖberg skriver:

  Älskar kjolen, hoppas att du känner dej bättre snart <3
  http://nouw.com/emmaöberg

 • Lina skriver:

  Har varit tillsammans med min pojkvän i två och ett halvt år nu. Och det är såhär det blir i förhållanden, den nykära känslan lägger sig och det blir mer vardag än vad det är spännande, fjärilar, pirr osv. Det är helt normalt och händer dom flesta, men såå många tolkar det som att man tappat sina känslor osv, när det egentligen är det nykära som lagt sig. Ge det tid! Ta lite tid för dig själv, var med dina vänner, ut och gör aktiviteter så att du får sakna honom, det behövs ibland! Funkar inte det, testa att göra aktiviteter med honom, ha KUL tillsammans!…..

 • Lina skriver:

  Har varit tillsammans med min pojkvän i två och ett halvt år nu. Och det är såhär det blir i förhållanden, den nykära känslan lägger sig och det blir mer vardag än vad det är spännande, fjärilar, pirr osv. Det är helt normalt och händer dom flesta, men såå många tolkar det som att man tappat sina känslor osv, när det egentligen är det nykära som lagt sig. Ge det tid! Ta lite tid för dig själv, var med dina vänner, ut och gör aktiviteter så att du får sakna honom, det behövs ibland! Funkar inte det, testa att göra aktiviteter med honom, ha KUL tillsammans!…..

 • Lina skriver:

  …. För att ett förhållande ska fungera så måste man kämpa lite, väcka glöden igen när det behövs. Och funkar verkligen ingenting, så kommer det att kännas förjävligt till en början, men det kommer att gå över, du kommer att bli glad igen! Så kämpa på Linn så ska du se att detta kommer att sluta jättebra. Kram!! ❤️

 • Lina skriver:

  …. För att ett förhållande ska fungera så måste man kämpa lite, väcka glöden igen när det behövs. Och funkar verkligen ingenting, så kommer det att kännas förjävligt till en början, men det kommer att gå över, du kommer att bli glad igen! Så kämpa på Linn så ska du se att detta kommer att sluta jättebra. Kram!! ❤️

 • makeupbymoa skriver:

  Vet hur det känns❤️

 • makeupbymoa skriver:

  Vet hur det känns❤️

 • E skriver:

  Åh hoppas allt löser sig!! Stor kram

 • E skriver:

  Åh hoppas allt löser sig!! Stor kram

 • IsaVinell skriver:

  Älskar outfiten! ?

 • IsaVinell skriver:

  Älskar outfiten! ?

 • Apansson skriver:

  Jag förstår hur du känner!
  Den där nyförälskelsekänslan vill man ju bara ha förevigt. Men hur det än är, så kommer man ju tillslut in i ett vardagsliv. Jag har varit tillsammans med min sambo i 4 år nu. Jag älskar verkligen honom men såklart blir man trötta på varandra. Jag kan känna när jag är ute med mina tjejkompisar eller när han är iväg med jobbet att fyfan vad skönt att vara själv. Efter ett par dagar så försvinner den känslan och jag känner hur tacksam jag är som har honom. Skulle jag skaffa en ny pojkvän skulle det säkerligen bli lika dant igen. Ibland kommer det dåliga samvetet smygandes när man ligger bredvid honom å har god lust att skicka honom i en container till en annan kontinent! Haha. Men det går upp och ner linn! Gör det som känns rätt för dig. Det är bara du som kan avgöra hur du vill ha det!

 • Apansson skriver:

  Jag förstår hur du känner!
  Den där nyförälskelsekänslan vill man ju bara ha förevigt. Men hur det än är, så kommer man ju tillslut in i ett vardagsliv. Jag har varit tillsammans med min sambo i 4 år nu. Jag älskar verkligen honom men såklart blir man trötta på varandra. Jag kan känna när jag är ute med mina tjejkompisar eller när han är iväg med jobbet att fyfan vad skönt att vara själv. Efter ett par dagar så försvinner den känslan och jag känner hur tacksam jag är som har honom. Skulle jag skaffa en ny pojkvän skulle det säkerligen bli lika dant igen. Ibland kommer det dåliga samvetet smygandes när man ligger bredvid honom å har god lust att skicka honom i en container till en annan kontinent! Haha. Men det går upp och ner linn! Gör det som känns rätt för dig. Det är bara du som kan avgöra hur du vill ha det!

 • Ellinor skriver:

  Fina Linn <3

  Ta den tid du behöver. Gråt ut, lägg ifrån dig ditt jobb i den mån du kan (blogg, youtube, alla samarbeten, mail, företaget osv) och fokusera bara på dig själv och att må bra. I slutändan är det trots allt DU och DIN hälsa som är det viktigaste. Oavsett om du och Filip fortsätter att vara tillsammans eller inte måste du i första hand fokusera på huvudpersonen i ditt eget liv, du själv.

  Du har så många trogna följare, och vi backar upp dig till 100 %. Dessutom verkar du ha en jättefin familj och väldigt fina vänner. Omge dig med människor du mår bra av. Även om det inte känns så nu, så kommer det att bli bättre. Du är stark Linn.

  Tusen kramar till dig.

 • Ellinor skriver:

  Fina Linn <3

  Ta den tid du behöver. Gråt ut, lägg ifrån dig ditt jobb i den mån du kan (blogg, youtube, alla samarbeten, mail, företaget osv) och fokusera bara på dig själv och att må bra. I slutändan är det trots allt DU och DIN hälsa som är det viktigaste. Oavsett om du och Filip fortsätter att vara tillsammans eller inte måste du i första hand fokusera på huvudpersonen i ditt eget liv, du själv.

  Du har så många trogna följare, och vi backar upp dig till 100 %. Dessutom verkar du ha en jättefin familj och väldigt fina vänner. Omge dig med människor du mår bra av. Även om det inte känns så nu, så kommer det att bli bättre. Du är stark Linn.

  Tusen kramar till dig.

 • Heléne skriver:

  Vilken storlek har du på kjolen? Den är inte tight på modellen på zalando

 • Heléne skriver:

  Vilken storlek har du på kjolen? Den är inte tight på modellen på zalando

 • Jonna skriver:

  Fina du! Om det inte känns bra, ta en paus och var ifrån varandra. Ibland räddar det förhållandet, och andra gånger inser man att det inte är rätt. Nykärs-stadiet går över, men självklart ska det fortfarande kännas bra i magen. När mitt första förhållande tog slut tänkte jag bara att jag ALDRIG kommer träffa någon som det klickar lika bra med eller som behandlar mig så fint, men jo. Det gör man. Puss!

 • Jonna skriver:

  Fina du! Om det inte känns bra, ta en paus och var ifrån varandra. Ibland räddar det förhållandet, och andra gånger inser man att det inte är rätt. Nykärs-stadiet går över, men självklart ska det fortfarande kännas bra i magen. När mitt första förhållande tog slut tänkte jag bara att jag ALDRIG kommer träffa någon som det klickar lika bra med eller som behandlar mig så fint, men jo. Det gör man. Puss!

 • Linda skriver:

  Fina Linn!
  Jag förstår dig fullt ut. Det är helt normalt att känna så. Frågan man måste ställa sig är om ni båda vill och framförallt är redo att ta ert förhållande till en djupare relation. Jag tror det är den svackan du har hamnat i lite.
  Du kanske känner dig mer redo än vad Filip är, och att det är det som ligger och klämmer? Det viktiga är att ni båda två pratar om detta och kommer fram till något. Ni kanske bara behöver pausa lite från varandra? Inte att ta slut på förhållandet, men kanske inte ses på ett tag? Jag tycker du ska ta er USA-resa att bara njuta och tänka på dig själv och umgås med familjen, och så känner du efter sen när du kommer hem. Huvudsaken är att du ska må bra, i både kropp & sinne! Kram till dig!!

 • Linda skriver:

  Fina Linn!
  Jag förstår dig fullt ut. Det är helt normalt att känna så. Frågan man måste ställa sig är om ni båda vill och framförallt är redo att ta ert förhållande till en djupare relation. Jag tror det är den svackan du har hamnat i lite.
  Du kanske känner dig mer redo än vad Filip är, och att det är det som ligger och klämmer? Det viktiga är att ni båda två pratar om detta och kommer fram till något. Ni kanske bara behöver pausa lite från varandra? Inte att ta slut på förhållandet, men kanske inte ses på ett tag? Jag tycker du ska ta er USA-resa att bara njuta och tänka på dig själv och umgås med familjen, och så känner du efter sen när du kommer hem. Huvudsaken är att du ska må bra, i både kropp & sinne! Kram till dig!!

 • Amanda skriver:

  Finaste linn, det kan vara tillfälligt om ni har tur. Alla har sina dippar, det är olika när dom kommer bara. Jag och min pojkvän hade lika dant från det vi hade vår 6-månaders dag till 1-års dag. Men vi båda gav oss fan på att det skulle funka. Idag, 7 år senare, så är vi förlovade, bor ihop sen 2 år tillbaka och har börjat prata barn. Allting kan gå som man vill, bara man sliter för det!?

 • Amanda skriver:

  Finaste linn, det kan vara tillfälligt om ni har tur. Alla har sina dippar, det är olika när dom kommer bara. Jag och min pojkvän hade lika dant från det vi hade vår 6-månaders dag till 1-års dag. Men vi båda gav oss fan på att det skulle funka. Idag, 7 år senare, så är vi förlovade, bor ihop sen 2 år tillbaka och har börjat prata barn. Allting kan gå som man vill, bara man sliter för det!?

 • Elise andersson skriver:

  Hoppas allt löser sig, massa kramar och kärlek till dig❤️

 • Elise andersson skriver:

  Hoppas allt löser sig, massa kramar och kärlek till dig❤️

 • llovisa skriver:

  Fina du!!
  Du är absolut inte ensam om den känslan, och jag tror att det funkar så i i princip alla längre förhållanden. Man är så nykär och pirrig i början, men efter ett tag blir man bekväm och ingenting är spännande längre. Jag har varit tillsammans med min pojkvän i över två år och jag känner precis som du ganska ofta. Det man måste inse är att det kommer att kännas likadant i vilket förhållande man än är i, och istället fundera på om din partner är någon som får dig att känna dig trygg, vacker, lycklig med mera.. Även om det nya, passionerade och spännande är borta, så finns förhoppningsvis det viktigaste kvar. Alltså tryggheten och känslan av att man är älskad och aldrig ensam. Försök att tänka så, och kom ihåg att det du känner nu är fjärilarna som lägger sig för att du är så bekväm med Filip, men om situationen plötsligt skulle vända håll och Filip skulle börja tveka så lovar jag dig att alla dina känslor kommer att bli tydliga igen, för då är det inte bekvämt längre.
  Jag hoppas verkligen att du listar ut hur du ska hantera detta och att allt känns bra snart igen! Glöm aldrig alla positiva egenskaper med din pojkvän, och fundera på om någon annan någonsin kommer behandla dig lika bra som han gör<3
  Massor med kramar!

 • llovisa skriver:

  Fina du!!
  Du är absolut inte ensam om den känslan, och jag tror att det funkar så i i princip alla längre förhållanden. Man är så nykär och pirrig i början, men efter ett tag blir man bekväm och ingenting är spännande längre. Jag har varit tillsammans med min pojkvän i över två år och jag känner precis som du ganska ofta. Det man måste inse är att det kommer att kännas likadant i vilket förhållande man än är i, och istället fundera på om din partner är någon som får dig att känna dig trygg, vacker, lycklig med mera.. Även om det nya, passionerade och spännande är borta, så finns förhoppningsvis det viktigaste kvar. Alltså tryggheten och känslan av att man är älskad och aldrig ensam. Försök att tänka så, och kom ihåg att det du känner nu är fjärilarna som lägger sig för att du är så bekväm med Filip, men om situationen plötsligt skulle vända håll och Filip skulle börja tveka så lovar jag dig att alla dina känslor kommer att bli tydliga igen, för då är det inte bekvämt längre.
  Jag hoppas verkligen att du listar ut hur du ska hantera detta och att allt känns bra snart igen! Glöm aldrig alla positiva egenskaper med din pojkvän, och fundera på om någon annan någonsin kommer behandla dig lika bra som han gör<3
  Massor med kramar!

 • svea skriver:

  jag känner verkligen med dig ? det suger att känna så som du gör o man mår super dåligt. Men jag LOVAR dig att vad du än kommer fram till i slutändan så blir det bra <3 massa kärlek och styrke kramar

 • svea skriver:

  jag känner verkligen med dig ? det suger att känna så som du gör o man mår super dåligt. Men jag LOVAR dig att vad du än kommer fram till i slutändan så blir det bra <3 massa kärlek och styrke kramar

 • idaolsson skriver:

  Har varit tillsammans med min pojkvän i 1,5 år nu och det känns som att vi har kommit till en fas där vi är trygga med varandra. Det är liksom okej att vara ifrån vara ett par dagar för att låta varandra andas och få göra saker tillsammans med vänner/familj, sen blir det jobbigt och jag saknar ihjäl mig,hehe! Men vi hade en liknande period för ett tag sen för han ville ha mer ensamtid än mig men vi löste det och nu känns det bra igen.

  Även om jag helst av allt hade velat vara med honom dygnet runt alltid fungerar det ju inte så-än iallfall så jag får bara vänta till den dagen vi flyttar ihop, för jag hoppas att den kommer. Jag kan fortfarande få den där känslan av: ”vad har jag gjort för att förtjäna en sådan fin kille?” och jag tänker fortfarande på kvällen som vi träffades och hur perfekt allt var. Visst då pirrade det kanske mer i magen när jag fick pussar osv men det betyder inte att jag inte älskar honom lika mycket för det gör jag och när jag tittar på honom ser jag min bästa vän och pojkvän i samma person.Det är okej att inte känna som man gjorde i början för man blir mer bekväma med varandra och trygga i sitt förhållande.

  Det kommer bli bra Linn <3

 • idaolsson skriver:

  Har varit tillsammans med min pojkvän i 1,5 år nu och det känns som att vi har kommit till en fas där vi är trygga med varandra. Det är liksom okej att vara ifrån vara ett par dagar för att låta varandra andas och få göra saker tillsammans med vänner/familj, sen blir det jobbigt och jag saknar ihjäl mig,hehe! Men vi hade en liknande period för ett tag sen för han ville ha mer ensamtid än mig men vi löste det och nu känns det bra igen.

  Även om jag helst av allt hade velat vara med honom dygnet runt alltid fungerar det ju inte så-än iallfall så jag får bara vänta till den dagen vi flyttar ihop, för jag hoppas att den kommer. Jag kan fortfarande få den där känslan av: ”vad har jag gjort för att förtjäna en sådan fin kille?” och jag tänker fortfarande på kvällen som vi träffades och hur perfekt allt var. Visst då pirrade det kanske mer i magen när jag fick pussar osv men det betyder inte att jag inte älskar honom lika mycket för det gör jag och när jag tittar på honom ser jag min bästa vän och pojkvän i samma person.Det är okej att inte känna som man gjorde i början för man blir mer bekväma med varandra och trygga i sitt förhållande.

  Det kommer bli bra Linn <3

 • Sofia skriver:

  Det har ju varit röda dagar så det påverkar ju leveranstiden

 • sofie skriver:

  Jag förstår helt hur du känner, jag och min pojkvän har snart varit tillsammans i 3 år. Dessa 3 år har gått i berg- och – dalbanor, det är helt naturligt att någon gång under förhållandet känna så, Vissa gånger hittar man tillbaka och andra inte. Men ni kanske bara behöver ta lite distans ett tag? Ni har ju tex spenderat en hel vecka i Turkiet ihop ( det gjorde vi förra året) efter det började han känna som du känner nu, det är helt naturligt. Ibland blir det för mycket. Men man slutar inte älska varandra för det, och det är psykist påfrestande att både känna så samt att ens partner känner så. Men jag kan nästintill lova att det kommer bli bättre för er, Det viktiga är att ni båda faktiskt fokuserar på att må bra själva, då kommer allting fungera. Jag hoppas verkligen det löser sig för er, för när jag läste detta förstod jag exakt, och det är såå jobbigt verkligen!!! Men försök att ta nya tag, vara ärliga med varandra och gråt inte! Om du känner att det inte längre finns några känslor, så lämna då. Men var inte ledsen, var glad över den fina tiden ni fick ihop. Men tror som sagt att allting löser sig <3 styrkekramar

 • sofie skriver:

  Jag förstår helt hur du känner, jag och min pojkvän har snart varit tillsammans i 3 år. Dessa 3 år har gått i berg- och – dalbanor, det är helt naturligt att någon gång under förhållandet känna så, Vissa gånger hittar man tillbaka och andra inte. Men ni kanske bara behöver ta lite distans ett tag? Ni har ju tex spenderat en hel vecka i Turkiet ihop ( det gjorde vi förra året) efter det började han känna som du känner nu, det är helt naturligt. Ibland blir det för mycket. Men man slutar inte älska varandra för det, och det är psykist påfrestande att både känna så samt att ens partner känner så. Men jag kan nästintill lova att det kommer bli bättre för er, Det viktiga är att ni båda faktiskt fokuserar på att må bra själva, då kommer allting fungera. Jag hoppas verkligen det löser sig för er, för när jag läste detta förstod jag exakt, och det är såå jobbigt verkligen!!! Men försök att ta nya tag, vara ärliga med varandra och gråt inte! Om du känner att det inte längre finns några känslor, så lämna då. Men var inte ledsen, var glad över den fina tiden ni fick ihop. Men tror som sagt att allting löser sig <3 styrkekramar

 • Selma skriver:

  Massa kramar till dig <3

 • Selma skriver:

  Massa kramar till dig <3

 • Sofie skriver:

  Första året jag hade med min sambo var lika..
  Oftast när Pms var och det va otroligt jobbigt. Hoppas allt löser sig för er.

 • Sofie skriver:

  Första året jag hade med min sambo var lika..
  Oftast när Pms var och det va otroligt jobbigt. Hoppas allt löser sig för er.

 • tindrawannberg skriver:

  Kärlek är svårt speciellt i ung ålder, give it some time, är det menat så löser det sig och om inte – då är det bara att gå skilda vägar, må dåligt ett tag för att sedan ta nya tag liksom, ta den tid du behöver att må bättre och jag önskar all lycka till dig och Filip <3

 • tindrawannberg skriver:

  Kärlek är svårt speciellt i ung ålder, give it some time, är det menat så löser det sig och om inte – då är det bara att gå skilda vägar, må dåligt ett tag för att sedan ta nya tag liksom, ta den tid du behöver att må bättre och jag önskar all lycka till dig och Filip <3

 • Amanda skriver:

  Jag kan förstå hur du känner till 100%. Är några år äldre än du, och jag och min pojkvän har vart tillsammans i över 7 år, och självklart har vårt förhållande och våra känslor gått upp-o-ner, men grundkärleken och viljan att kämpa för förhållandet har alltid funnits kvar. Men som alla skriver – den nyförälskade känslan försvinner, och det är verkligen inget konstigt. Nästan ALLA par har en kris när nyförälskelsen går över och tryggheten och vardagen ersätter istället. Det är då man märker om man är rätt för varandra, eller inte. Det du känner är helt normalt! Och vet du? Filip kommer säkerligen också känna såhär, bara att han fortfarande är i nyförälskelse. Men tillsammans kan ni klara det om ni VILL. Men det är bara du och Filip som kan bestämma det. Förstår att det är otroligt jobbigt att behöva gå igenom sånt här i offentligheten, men låt ingen påverka dig, känn efter själv. Och Linn, du blir inte ensam bara för du inte har Filip, tro mig! DU om någon har fler än de flesta, vänner, kompisar, bloggläsare, familj OCH 259371 prenumeranter på Youtube. Kram!!

 • Amanda skriver:

  Jag kan förstå hur du känner till 100%. Är några år äldre än du, och jag och min pojkvän har vart tillsammans i över 7 år, och självklart har vårt förhållande och våra känslor gått upp-o-ner, men grundkärleken och viljan att kämpa för förhållandet har alltid funnits kvar. Men som alla skriver – den nyförälskade känslan försvinner, och det är verkligen inget konstigt. Nästan ALLA par har en kris när nyförälskelsen går över och tryggheten och vardagen ersätter istället. Det är då man märker om man är rätt för varandra, eller inte. Det du känner är helt normalt! Och vet du? Filip kommer säkerligen också känna såhär, bara att han fortfarande är i nyförälskelse. Men tillsammans kan ni klara det om ni VILL. Men det är bara du och Filip som kan bestämma det. Förstår att det är otroligt jobbigt att behöva gå igenom sånt här i offentligheten, men låt ingen påverka dig, känn efter själv. Och Linn, du blir inte ensam bara för du inte har Filip, tro mig! DU om någon har fler än de flesta, vänner, kompisar, bloggläsare, familj OCH 259371 prenumeranter på Youtube. Kram!!

 • Kajsa skriver:

  Hej Linn! Älskar dina videos och din blogg! Jag skulle bara vilja säga att jag har varit tillsammans med min pojkvän i snart 1 år och 10 månader och är i samma ålder som dig. Jag brukar ofta känna att helt plötsligt så finns inte mina känslor för min pojkvän kvar och att det känns som att vi kanske inte borde vara tillsammans, men jag har lärt mig att det kommer periodvis men i slutändan så vet jag att jag aldrig skulle klara mig utan honom även fast det känns som det. Det viktigaste är att vara stark och inte ge upp så lätt då det fonns ju alltid en anledning till varför du och Filip blev tillsammans, uppdraget då är att hitta tillbaks till den anledningen för att komma tilbaks till känslorna. Jag brukar alltid tänka igenom minnen som jag och min pojkvän har tillsammans samt tänka varför jag just blev kär i den killen. Öbskar dig all lycka, viktigt är att prata om det samt att tänka varför du blev kär i honom och inte göra några förhastade slutsatser, risken är då att du ångrar dig. Kram Kajsa

 • Kajsa skriver:

  Hej Linn! Älskar dina videos och din blogg! Jag skulle bara vilja säga att jag har varit tillsammans med min pojkvän i snart 1 år och 10 månader och är i samma ålder som dig. Jag brukar ofta känna att helt plötsligt så finns inte mina känslor för min pojkvän kvar och att det känns som att vi kanske inte borde vara tillsammans, men jag har lärt mig att det kommer periodvis men i slutändan så vet jag att jag aldrig skulle klara mig utan honom även fast det känns som det. Det viktigaste är att vara stark och inte ge upp så lätt då det fonns ju alltid en anledning till varför du och Filip blev tillsammans, uppdraget då är att hitta tillbaks till den anledningen för att komma tilbaks till känslorna. Jag brukar alltid tänka igenom minnen som jag och min pojkvän har tillsammans samt tänka varför jag just blev kär i den killen. Öbskar dig all lycka, viktigt är att prata om det samt att tänka varför du blev kär i honom och inte göra några förhastade slutsatser, risken är då att du ångrar dig. Kram Kajsa

 • Emma skriver:

  Hoppas det blir bättre snart igen Linn! Testa att vara ifrån varandra ett tag och längta lite efter varandra. Sen kan ni hitta på något nån helg och inte bara vara hemma utan göra någon aktivitet kanske. Lite tips och så hoppas du mår bättre snart! Måste varit svårt att berätta det där för Filip, tycker synd om er båda!

 • Emma skriver:

  Hoppas det blir bättre snart igen Linn! Testa att vara ifrån varandra ett tag och längta lite efter varandra. Sen kan ni hitta på något nån helg och inte bara vara hemma utan göra någon aktivitet kanske. Lite tips och så hoppas du mår bättre snart! Måste varit svårt att berätta det där för Filip, tycker synd om er båda!

 • melissalindh skriver:

  Åh så himla fin!
  Du, jag vet inte ens om du läser denna kommentaren men skriver ändå haha, jag och min kille har varit där ni är så många gånger ( vi har varit tillsammans i lite över 4 år nu) men efter att tag kom vi på varför ( nu vet ju inte jag riktigt era problem men har kollat dina videos och utgår från vad du berättat där)
  Du sa att du inte hade samma känslor längre någon gång men att du fortfarande älskade han, och så har jag känt med men de beror oftast på att ”nykärleken” har försvunnit och ni gått in i en djupare kärlek, de kan känns hemskt och som om man borde göra slut och så men så känner man samtidigt att man inte vill..
  Mitt tips till dig är att inte göra slut utan tänka att du bara inte är nykär lägre de hjälpte för mig! efter ett tag kommer du känna att du gör rätt tror mig! det är jobbigt men man tar sig igenom det! Min bästa vän kände precis likadant med sin kill och jag berättade om detta för henne och hon är tillsammans med fortfarande och har de bra!
  Nu vill inte jag säga att jag vet att det är så men har känt desamma och ville förklara vad jag tor de är för det var så för mig! Hoppas allt löser sig, alla lycka till er!!

 • melissalindh skriver:

  Åh så himla fin!
  Du, jag vet inte ens om du läser denna kommentaren men skriver ändå haha, jag och min kille har varit där ni är så många gånger ( vi har varit tillsammans i lite över 4 år nu) men efter att tag kom vi på varför ( nu vet ju inte jag riktigt era problem men har kollat dina videos och utgår från vad du berättat där)
  Du sa att du inte hade samma känslor längre någon gång men att du fortfarande älskade han, och så har jag känt med men de beror oftast på att ”nykärleken” har försvunnit och ni gått in i en djupare kärlek, de kan känns hemskt och som om man borde göra slut och så men så känner man samtidigt att man inte vill..
  Mitt tips till dig är att inte göra slut utan tänka att du bara inte är nykär lägre de hjälpte för mig! efter ett tag kommer du känna att du gör rätt tror mig! det är jobbigt men man tar sig igenom det! Min bästa vän kände precis likadant med sin kill och jag berättade om detta för henne och hon är tillsammans med fortfarande och har de bra!
  Nu vill inte jag säga att jag vet att det är så men har känt desamma och ville förklara vad jag tor de är för det var så för mig! Hoppas allt löser sig, alla lycka till er!!

 • Hanna skriver:

  Tusen styrkekramar till dig! Vardagen blir jobbig att ta sig igenom när man har kärleksproblem, det kan nog de flesta känna igen sig i. Hoppas du mår bättre snart och att det löser sig. Stressa inte för mycket med videos och inlägg, vi finns ju kvar oavsett! ☺️

 • Hanna skriver:

  Tusen styrkekramar till dig! Vardagen blir jobbig att ta sig igenom när man har kärleksproblem, det kan nog de flesta känna igen sig i. Hoppas du mår bättre snart och att det löser sig. Stressa inte för mycket med videos och inlägg, vi finns ju kvar oavsett! ☺️

 • sarasvenssn skriver:

  Bästa Linn, andas och ta det lugnt. Om det är något jag lärt mig är det att man ska lyssna på sitt eget hjärta, för det kommer man längst på. Just i stunden kanske det känns som hela världen ska gå under, men tro mig när jag säger: det blir bättre.
  Lyssna på vad ditt hjärta säger och tänk inte på vad folk säger runtomkring dig. Vilken väg du än tar kommer visa dig det rätta svaret. <3
  Känn ingen press alls på att behöva ladda upp inlägg, videos osv. Ta det lugnt, för det förtjänar du verkligen.

 • sarasvenssn skriver:

  Bästa Linn, andas och ta det lugnt. Om det är något jag lärt mig är det att man ska lyssna på sitt eget hjärta, för det kommer man längst på. Just i stunden kanske det känns som hela världen ska gå under, men tro mig när jag säger: det blir bättre.
  Lyssna på vad ditt hjärta säger och tänk inte på vad folk säger runtomkring dig. Vilken väg du än tar kommer visa dig det rätta svaret. <3
  Känn ingen press alls på att behöva ladda upp inlägg, videos osv. Ta det lugnt, för det förtjänar du verkligen.

 • N skriver:

  Hej Linn!
  Om du ibland känner som jag kände: Blir ledsen och gråter för ingenting, små saker eller att du ena dagen/perioden känner att du blir ledsen angående det här med Filip, medans andra dagen är det hur bra som helst mellan er. Då kan det finnas en risk med att det kan vara att du inte trivs bra med dina p-piller (om det är det du tar) och bör fundera på att kanske byta. För det hände mig. Jag kände mig osäker ibland när det kom till mitt förhållande, men sen satt jag och grät över, var rädd för att det inte skulle fungera längre. Så jag besökte barnmorska och hon rekommenderade att jag borde byta om jag ofta blev ledsen och ibland deprimerad utav de. Jag bytte från Prionelle 28 till Cilest 28, och vilken skillnad jag känner nu! Så mycket gladare!
  Kärlek till dig! Allting löser sig <3

 • N skriver:

  Hej Linn!
  Om du ibland känner som jag kände: Blir ledsen och gråter för ingenting, små saker eller att du ena dagen/perioden känner att du blir ledsen angående det här med Filip, medans andra dagen är det hur bra som helst mellan er. Då kan det finnas en risk med att det kan vara att du inte trivs bra med dina p-piller (om det är det du tar) och bör fundera på att kanske byta. För det hände mig. Jag kände mig osäker ibland när det kom till mitt förhållande, men sen satt jag och grät över, var rädd för att det inte skulle fungera längre. Så jag besökte barnmorska och hon rekommenderade att jag borde byta om jag ofta blev ledsen och ibland deprimerad utav de. Jag bytte från Prionelle 28 till Cilest 28, och vilken skillnad jag känner nu! Så mycket gladare!
  Kärlek till dig! Allting löser sig <3

 • Maja skriver:

  Tycker du såg lika bitchig ut som vanligt i videon

 • Maja skriver:

  Tycker du såg lika bitchig ut som vanligt i videon

 • Olivia skriver:

  Kom ihåg att vi alltid finns här! Kämpa på Linn du är skit stark och jag förstår verkligen att detta är skit jobbigt. Ta din tid och känn ingen press på att du måste lägga ut saker för vi läsare/tittare förstår dig till 100%. Kram

 • Olivia skriver:

  Kom ihåg att vi alltid finns här! Kämpa på Linn du är skit stark och jag förstår verkligen att detta är skit jobbigt. Ta din tid och känn ingen press på att du måste lägga ut saker för vi läsare/tittare förstår dig till 100%. Kram

 • . skriver:

  Men herregud lägg ner.

 • Z skriver:

  Men hur jävla kul har du genom att sitta o hata? tycker du på det sättet har du inget här o göra varken på hennes blogg eller YouTube. Respektlöst att sitta o hata på henne när hon mår som hon mår och även i alla andra lägen.

 • Z skriver:

  Men hur jävla kul har du genom att sitta o hata? tycker du på det sättet har du inget här o göra varken på hennes blogg eller YouTube. Respektlöst att sitta o hata på henne när hon mår som hon mår och även i alla andra lägen.

 • Lisa skriver:

  Jag var i samma situation som du. Vi gjorde slut och bestämde oss för att bara vara vänner. Nu har det gått ett och halvt år sen vi gjorde slut och vi träffas fortfarande. Jag är kär i han, han gillar mig. Men vi vågar inte gå tillbaka för att vi inte visste vart vi hade varandra. Försök stanna kvar och känna, och om det tar slut. Gå därifrån, för jag mår inte bra nu. Stay strong

 • Lisa skriver:

  Jag var i samma situation som du. Vi gjorde slut och bestämde oss för att bara vara vänner. Nu har det gått ett och halvt år sen vi gjorde slut och vi träffas fortfarande. Jag är kär i han, han gillar mig. Men vi vågar inte gå tillbaka för att vi inte visste vart vi hade varandra. Försök stanna kvar och känna, och om det tar slut. Gå därifrån, för jag mår inte bra nu. Stay strong

 • Anna skriver:

  Tusen styrkekramar ❤❤

 • Anna skriver:

  Tusen styrkekramar ❤❤

 • Selmal skriver:

  Så himla fin outfit! Hoppas det fixar sig mellan dig & Filip! ?

 • Selmal skriver:

  Så himla fin outfit! Hoppas det fixar sig mellan dig & Filip! ?

 • linnahlborg skriver:

  Fina du! Styrkekramar ?

 • linnahlborg skriver:

  Fina du! Styrkekramar ?

 • F skriver:

  verkligen fin outfit!

 • F skriver:

  verkligen fin outfit!

 • lovisacarlsson skriver:

  Tror nog inte att hennes känslor för Filip påverkas av p piller..

 • Felicia skriver:

  Men fyfan vad onödig kommentar (Maja). Kolla inte på hennes videos då? Dra istället för att lägga ner din energi på att skriva hat.

 • Felicia skriver:

  Åhh, blev så himla ledsen när jag såg videon, ville bara krama om er båda två, haha <3
  Jäkligt stark är du Linn, som kämpar på och försöker fejka ett leende, men också för att du vågar dela med dig av sånt här. Kramar <3<3

 • Felicia skriver:

  Åhh, blev så himla ledsen när jag såg videon, ville bara krama om er båda två, haha <3
  Jäkligt stark är du Linn, som kämpar på och försöker fejka ett leende, men också för att du vågar dela med dig av sånt här. Kramar <3<3

 • Emma skriver:

  Vart vill du komma med den kommentaren Maja? ?

 • Amanda skriver:

  Hej Linn!
  Vet hur otroligt jobbig den känslan är, jag och min pojkvän har varit tillsammans i 16 månader och ett tag gjorde vi nästan slut för att ”pirret” försvann! Men det kan inte alltid finnas där och man måste hitta nya sätt att hitta tillbaka vilket kan vara svårt! Vill bara säga att ge inte upp, du och Filip är så otroligt fina tillsammans och han är absolut värd dig! Hoppas att allt löser sig mellan er, vill bara säga att det går uppochner men att det är det som stärker ett förhållande <3 kram

 • Amanda skriver:

  Hej Linn!
  Vet hur otroligt jobbig den känslan är, jag och min pojkvän har varit tillsammans i 16 månader och ett tag gjorde vi nästan slut för att ”pirret” försvann! Men det kan inte alltid finnas där och man måste hitta nya sätt att hitta tillbaka vilket kan vara svårt! Vill bara säga att ge inte upp, du och Filip är så otroligt fina tillsammans och han är absolut värd dig! Hoppas att allt löser sig mellan er, vill bara säga att det går uppochner men att det är det som stärker ett förhållande <3 kram

 • Linnea skriver:

  Du & Filip ksk har varit lite för tajta, ni var ju 1v i Turkiet & så…det ksk bara behövs en paus.
  Hoppas allt blir bra tillslut:))))

 • Linnea skriver:

  Du & Filip ksk har varit lite för tajta, ni var ju 1v i Turkiet & så…det ksk bara behövs en paus.
  Hoppas allt blir bra tillslut:))))

 • originalet skriver:

  <3 <3 <3 Massa massa styrkekramar!

 • originalet skriver:

  <3 <3 <3 Massa massa styrkekramar!

 • Michaela skriver:

  Åh Linn! Jag förstår hur du känner, men jag lovar dig att det blir bättre. Hade du inte varit kär eller älskat Filip så hade du brutit för längesen. Hade han inte älskat dig då hade han brutit för länge sen. Alla förhållanden har perioder när det SUGER och ni är i stadiet att gå från nykära/pirriga till att bli stabila och stå på en grund där ni ska veta vad ni vill, klart man kan bli osäker. Kärlek är skitsvårt.
  Du är inte en dålig flickvän, jag tycker du är sjukt modig som vågar vara ärlig kring dina känslor till Filip. Det kommer lösa sig <3

 • Michaela skriver:

  Åh Linn! Jag förstår hur du känner, men jag lovar dig att det blir bättre. Hade du inte varit kär eller älskat Filip så hade du brutit för längesen. Hade han inte älskat dig då hade han brutit för länge sen. Alla förhållanden har perioder när det SUGER och ni är i stadiet att gå från nykära/pirriga till att bli stabila och stå på en grund där ni ska veta vad ni vill, klart man kan bli osäker. Kärlek är skitsvårt.
  Du är inte en dålig flickvän, jag tycker du är sjukt modig som vågar vara ärlig kring dina känslor till Filip. Det kommer lösa sig <3

 • Elin skriver:

  Hej! Otroligt snygg outfit, sitter inne på Zalando nu och tänkte faktiskt beställa både toppen och kjolen. Har samma kroppstyp som dig, så tänkte kolla vad du har för storlek i blusen och i kjolen?
  Kramkram!!

 • Elin skriver:

  Hej! Otroligt snygg outfit, sitter inne på Zalando nu och tänkte faktiskt beställa både toppen och kjolen. Har samma kroppstyp som dig, så tänkte kolla vad du har för storlek i blusen och i kjolen?
  Kramkram!!

 • Julia skriver:

  Jobbigt att veta att du är ledsen och mår dåligt Linn, men du ska veta att det är helt okej att känna som du gör! Jag har själv varit där många gånger och tvivlat på mina känslor för min pojkvän, men sen har det gått över. Ibland krävs det bara att man får vara ifrån varann och sakna varandra lite, för det är då man inser hur bra man mår med den personen. Innan du gör något du ångrar med Filip så tycker jag du ska ge allt tid, veckor om det så behövs. Du måste verkligen vara 100%säker på att du vill göra slut om det är det du har tänkt göra, för annars kommer du bara må sämre, ledsen att behöva säga det…men jag tror på dig, kämpa på så ska du se att allting löser sig<3 puss!<3

 • Julia skriver:

  Jobbigt att veta att du är ledsen och mår dåligt Linn, men du ska veta att det är helt okej att känna som du gör! Jag har själv varit där många gånger och tvivlat på mina känslor för min pojkvän, men sen har det gått över. Ibland krävs det bara att man får vara ifrån varann och sakna varandra lite, för det är då man inser hur bra man mår med den personen. Innan du gör något du ångrar med Filip så tycker jag du ska ge allt tid, veckor om det så behövs. Du måste verkligen vara 100%säker på att du vill göra slut om det är det du har tänkt göra, för annars kommer du bara må sämre, ledsen att behöva säga det…men jag tror på dig, kämpa på så ska du se att allting löser sig<3 puss!<3

 • Melina skriver:

  Hej, känns lite omöjligt men gör ett försök… Minns eller vet du vilket märke det var på kjolen och blusen? <3

 • Melina skriver:

  Hej, känns lite omöjligt men gör ett försök… Minns eller vet du vilket märke det var på kjolen och blusen? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *