Me as Kendall Jenner

​Jag i Kendall’s ansikte, fel att se ut så liksom.. Älskar nya snapchat-effekten!! Lägg till mig linnahlborg. ​Sen en nyare favorit på spotifylistan. Norlie & KKV gör en aldrig besviken. 

Har precis stoppat i mig två avokado-mackor i vanlig ordning och nu ska jag köra ett litet träningspass. Försöker träna nästan direkt när jag kommer hem efter skolan så jag har det gjort, så jag bara kan slappna av mot kvällen. Det jag måste sätta av en timme (eller 10 minuter) till är företagsekonomin iallafall annars är jag ledig ikväll. Ska väl slänga in ett blogginlägg också men det är inget som tynger mig. 

Mår mycket bättre idag. Tack för alla fina kommentarer på inlägget igår. Blir så glad, hoppas ni vet det. Även fast jag inte svarar alla så läser jag precis allt och tar till mig det ni skriver. Det med Filip är säkert bara en fas och kommer lösas inom kort. Och om inte, då tar vi det då, som det kommer. Vi kommer hitta en lösning som fungerar för oss båda. Sen att andra saker man inte kan styra över är tuffa, det får man ta. Livet är som en berg och dalbana ibland 😉

Tänkte offra min sovmorgon imorgon för att spela in en youtube-video också. Lär bli så ibland då jag  inte har någon annan tid att spela in i veckorna. Men vafan.. Det är det värt!

28 reaktioner på “Me as Kendall Jenner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *