Framme i San Fransisco

IMG_6594
IMG_6606
IMG_6613

Gud vilken lång dag det har varit idag. Vi gick upp runt 3 för att åka till arlanda och vårat plan till NY gick kl 9, vi mellanlandade där så vi åt lite på flygplatsen innan vi tog nästa flyg till San Fransisco. Vi flög i sammanlagt 15 timmar så kan ju säga att jag är ganska jetlaggad just nu men nu är vi framme i San Fransisco och vårat hotell är superfint. Vi har precis varit ute och ätit och kollat runt lite på Union Square (där all shopping finns) och där kommer vi nog tillbringa de kvällar vi har kvar här i San Fran, ska definitivt shoppa massor där imorgon, vi shoppade inget idag för alla var så trötta så vi åt bara och gick upp på rummet. Men nu ska jag gå och lägga mig och det ska bli galet skönt haha, hööörs!

Med tankte på tidsskillnaden så kommer inte mina inlägg komma upp normala tider för er direkt. Jag gör nog alla mina inlägg på kvällen som är på natten för er men det blir ju bra för då har ni inlägg att vakna upp till! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *