2013: April-Juni

Köpte min första mac produkt, köpte en ralph lauren parfym, var översvämmning där jag bor, blev beroende av njb smoothie i Very Berry, kom till topplistan på instagram, pappa fyllde år, började på min samling av vs bodymists, var på en hockeymatch i Prag, gjorde min egna glass, sprang i mina fina löpskor.
 
Åt kladdkaka med jordgubbar typ varje dag, var på 1Ds konsert, åt vattenmelon, bakade bullar, sprang vårruset, shoppade, solade och badade, åt glass med klassen, åt på church street med familjen, kunde börja använda shorts.
 
Fick sommarlov, firade med bowling, flög till USA, hittade favoriten på Starbucks, åt världens godaste frukost i San Francisco, var på stolt och nykter, tog mitt första kort med bloggläsare, firade midsommar, åt mycket choklad som pappa hade vunnit, golfade. 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *