2013: Januari-Mars

Designade mina egna nike air max, firade morfar, tog lite egobilder, åkte skidor med klassen, blev uttagen till selected player, tränade, mer egobilder, började baka, blev beroende av vampire diaries, åt waynes macka typ varje dag.
 
Laddade upp min första sminkvideo på youtube, fick min första vs bodymist av Tova, började använda jeansväst, firade alla hjärtans dag själv, tittade på hela serien lost, framkallade bilder, blev bättre kompis med Tova, var i Egypten och såg en kamel, fick 3000 prenumeranter på youtube, fick en crush på Anton Ewald. 
 
Var i Egypten, köpte godaste ralph lauren parfymen, började samarbeta med IsaDora, klippte mig, var mycket med Tova, åkte buss till Tjeckien och Tyskland med min brorsas hockeylag, tröttnade på skolan, blev kär i Zac Efron, drack mycket smoothie.
 
Tänkte börja utvärdera året som gått, här har ni mina tre första månader av 2013. Kommentera om ni vill att jag ska göra så h 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *