iPhone skal

Åh, jag älskar verkligen mitt nya iPhone skal. Det är så snyggt och stilrent. Många har frågat om det är ett äkta Chanel skal och det är det inte haha. Jag har letat efter sidan jag köpte det på men jag hittar den inte hahaha, är så galet glömsk. Men jag googlade på chanel skal så fick jag upp en sida som sålde, så om ni vill ha ett liknande får ni ta och göra så.
 
Btw, har fått jättemycket kommentarer om att min uppdatering suger. Men hörrni, ni överdriver så mycket. Det har gått 2 dagar sen jag bloggade, 2 dagar. Jag kanske inte kan blogga varje dag hela tiden. Jag har ett liv utanför bloggen också, så skulle vara schysst om ni slutade kommentera att jag måste uppdatera hela tiden, för jag uppdaterar när jag vill och kan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *