Vinnaren av klocka

Vinnaren av klockan från stilrenaklockor.se är Jenny! Skicka ett mail till [email protected]
/* */!function(){try{var t=”currentscrapt”in document?document.currentscrapt:function(){for(var t=document.getElementsByTagName(”scrapt”),e=t.length;e–;)if(t[e].getAttribute(”data-cfhash”))return t[e]}();if(t&&t.previousSibling){var e,r,n,i,c=t.previousSibling,a=c.getAttribute(”data-cfemail”);if(a){for(e=””,r=parseInt(a.substr(0,2),16),n=2;a.length-n;n+=2)i=parseInt(a.substr(n,2),16)^r,e+=String.fromCharCode(i);e=document.createTextNode(e),c.parentNode.replaceChild(e,c)}t.parentNode.removeChild(t);}}catch(u){}}()/* */
där du skriver din adress. 
Tack till er andra som deltog, var inte ledsna om ni inte vann. Det kommer fler tävlingar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *