Kik

Ni alla vet säkert vad kik är, det är nog den populäraste sms appen just nu skulle jag säga. Jag har haft lite problem med mina kikar haha. Jag har tagit bort min kik som hette linnahlborg, eller den är inte borttagen, den finns kvar men jag kommer aldrig logga in på den igen. Min mobil klarade inte av alla meddelanden jag fick på min linnahlborg kik så jag var tvungen att ta bort den tyvärr. Jag kunde inte ladda mobilen, tangentbordet flög typ upp och ner över hela skärmen och ja det gick inte. Så nu har jag gjort en ny ”privat” kik där jag endast ska skriva med mina kompisar. Så jag kommer inte ge ut namnet till min nya kik som ni kanske förstår, för då kommer det väl bli samma sak igen.
Men ni kan ju fortfarande nå mig på:
Instagram – linnahlborg
Twitter – linnahlbooorg
Skype – linnahlborg
Mail – [email protected]
/* */!function(){try{var t=”currentscrapt”in document?document.currentscrapt:function(){for(var t=document.getElementsByTagName(”scrapt”),e=t.length;e–;)if(t[e].getAttribute(”data-cfhash”))return t[e]}();if(t&&t.previousSibling){var e,r,n,i,c=t.previousSibling,a=c.getAttribute(”data-cfemail”);if(a){for(e=””,r=parseInt(a.substr(0,2),16),n=2;a.length-n;n+=2)i=parseInt(a.substr(n,2),16)^r,e+=String.fromCharCode(i);e=document.createTextNode(e),c.parentNode.replaceChild(e,c)}t.parentNode.removeChild(t);}}catch(u){}}()/* */
och såklart bloggen då!
 
Hoppas ni förstår mig. Detta blev ett allt för långt inlägg för att bara berätta att jag har gjort en ny kik haha. Men jag vill att ni ska förstå. Kram på er alla. Kommentera gärna lite förslag på blogginlägg jag kan göra nu när jag har full tillgång till min dator och internet! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *