Recension: Dagkräm

Nu har jag en till riktigt bra produkt att recensera här på bloggen. Denna gång är det en dagkräm/ansiktskräm från märket WISE. Testade denna dagkräm i morse och kan redan säga att jag älskar den. Jag märkte efter första gången att denna produkt kommer räcka väldigt länge. Anledningen till det är att man behöver så superlite för att det ska räcka till hela ansiktet. Man behöver en mängd lika liten som en ärta ungefär, haha. Det är iallafall en riktigt bra produkt och jag rekommenderar den verkligen. Om ni vill titta lite på deras produkter så hittar ni hemsidan HÄR.
Tack så mycket Wise för denna produkt. ?
 

2 reaktioner på “Recension: Dagkräm”

  • Filiplark skriver:

    hahaha, länge senan publiceringen av denna gjordes! kanske så ser du denna kommentar. Kan inte du typ säga nått typ hej Filip L i nästa video ?

  • Filiplark skriver:

    hahaha, länge senan publiceringen av denna gjordes! kanske så ser du denna kommentar. Kan inte du typ säga nått typ hej Filip L i nästa video ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *