Header

Idag fick jag höra att jag är ett företag, inte en person och det gjorde ont.

Jag är fullt medveten om hur otroligt lyckligt lottad jag är och jag är så tacksam att jag har fått chansen och möjligheten till att hålla på med det jag gör nu. Ett drömjobb helt enkelt, men nu har verkligheten kommit ikapp. Jag tror inte att folk som inte är i detta själv någonsin skulle kunna ana hur otroligt påfrestande och tärande det kan vara att vara en offentlig person. Bevakad, analyserad, granskad, kommenterad, kritiserad, missförstådd, dömd och påhoppad, varje dag. Missförstå mig rätt, den positiva responsen har alltid övervägt den negativa och just därför har jag alltid kunnat blunda för det negativa men just nu när jag varken mår bra eller är i balans av personliga skäl så klarar jag inte av det just nu. Det har blivit för mycket. Mitt vattenglas har varit fyllt så länge och nu har det tippat över.

Jag har alltid tålt mycket men när folk från min egna skola, i min egna ålder, från min egna omgivning skickar in tips om mig till Nyheter24 känns det som att allt jag gör är fel och allt andra gör att att försöka hitta dem. Allt detta när jag samtidigt går igenom en tuff period med både skola och privatliv, vilket gör att jag känner mig mer pressad än någonsin.

Jag är 17 år. Jag är i den åldern då jag gör misstag och ska kunna lära mig av dem utan att det orsakar en mediastorm. Att folk ser mig som ett företag är ett problem då folk anser sig ha rätten att picka och peta, recensera och kritisera mig som om jag vore en bok eller en film. Jag är Linn Ahlborg. En person, inte ett företag. Däremot så driver jag ett, vilket jag är så otroligt stolt över. Och det skulle jag inte göra om det inte vore för er. Men just nu måste det ske en förändring. Jag vet inte hur det känns att gå in i väggen, men det känns farligt nära. Därför kommer jag nu att ta en paus, från allt.

Jag är inte mig själv just nu och därför är prio1 är att hitta tillbaka och när jag gjort det hoppas jag ni kommer välkomna mig med öppna armar.

Tack för allt.

♥ Linn

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 448332 Readers

Likes

Comments