Vecka 43

Alltså jäklar vad fort tiden går nu??? Redan ny vecka, alltså nya frågor! Detta är även sista veckan innan jag går på ett fint höstlov, nice 🙂 Men sen är det liksom november, sen december, sen är det ett nytt år??? Redan??? Helt sjukt.

Hur mycket kommer pälsjackorna kosta? Om jag inte minns helt fel kommer priset vara 1199:-, på samtliga jackor. Kan låta saftigt för vissa men ni ska veta att detta är rejäla, varma jackor som håller en grym kvalitét. Jag kommer använda dem hela vintern, så varma är de 🙂

Fina tjejer i mina jackor <3 Glöm inte att signa upp HÄR. Måste också förtydliga ännu en gång att jackorna är FUSKPÄLS!!! Inget annat.

Varför valde du att avsluta samarbetet med Madlady? Som Sofia skrev så tycker jag det är riktigt motsägelsefullt att sälja plagg som ska höja & lyfta kvinnor men samtidigt samarbeta med någon som offentligt uttrycker sig helt tvärtom. Det sänder fel signaler helt enkelt och jag vill inte vara inblandad. Jag vet att Madlady nu valt att avsluta samarbetet med hen vilket jag tycker är bra, men jag känner fortfarande inget behov av att förknippas med företaget. Jag vet själv att jag uttryckt mig otroligt klantigt förut som gjorde att folk misstrodde mig & mina värderingar något extremt därför är jag väldigt noga med att aldrig förknippas med något som skulle få er att tro fel om mig igen.

Har du gjort mer kläder än bara jackorna? Jaaa, GUD ja! Dessa tre pälsjackor är bara en liten sneak peak av what’s about to come 😉 

Vart är dina blå jeans med hål i ifrån? Jag tror aldrig jag fått så mycket frågor om ett klädesplagg förut haha. Jeansen är från Tiger of Sweden MEN jag har klippt hål i dem själv. Alltså finns jeansen inte att köpa som mina ser ut. 

Hjäääälp, vad kan man vara på Halloween? Jadu, om man hade ett svar på den frågan! Nej men jag vet faktiskt inte ännu, vilket känns lite sådär då jag kanske ska på en Halloween fest redan på fredag, och sen fredagen efter det också hahaha. Jag har dock en tanke att sätta på mig något med militär mönster och sedan göra ”sot-streck” på kinderna med en mascara, typ. Bara en tanke som sagt men vi får se. 

84 reaktioner på “Vecka 43”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *