Svaris

Är du singel? Jajamän.

Röker eller snusar du? Nix, bara ofräscht och onödigt enligt mig.

Ska du fortsätta med youtube? Ja såklart, men just nu är det inget jag prioriterar. Jag har ingen motivation eller lust att vara på youtube överhuvudtaget at the moment men jag hoppas det vänder snart!

Trivs du bäst i ett förhållande eller som singel? Hmm, går det ens att svara på…? Alla förhållanden är väl olika och går upp och ner precis som singellivet. Jag har bara haft ett förhållande tidigare och det är klart jag mådde bra i det 95% av tiden. Men jag är väldigt självständig och mår bra med mig själv också.

Vad söker du efter i en partner? Humor och lojalitet.

Förstördes din och Filips relation eller lyricspranket? HAHA! Gud nej. Den har bara blivit bättre sen dess.

Hur påverkas du av att vara en offentlig person i staden du bor i? Folk verkar tro att jag är mindre människa för det och tar sig därför rätten att säga och göra lite vad dem vill och blicka mig lite extra hårt på stan 😉 Nej men jag känner mig inte offentlig här, har ju alltid bott i Gävle, dom flesta känner ju mig och behandlar mig som en vanlig person, vilket jag är men ni fattar. Sen kommer väl några fina fram ibland men inte så mycket mer.

Hur tacklar du elaka människor på Twitter som bara letar fel? Låter dem ha sina 24h i rampljuset och sedan släpper det och oftast blockar dem. Förstår inte folk som blir chockade när dom blir blockade efter dom skrivit elaka saker, om alternativet finns att göra så jag inte ser dennes tweets om mig längre är det väl klart att jag tar den. Ni slösar ju min tid sötisar <3

Hur är din och Filips relation idag? Bra, bara bra!! Vi brukar hänga på hockeymatcherna ibland och sen snapar vi ju varje dag <3goals?<3

Vad har du lärt dig av killar/senaste killen som du har träffat senaste tiden? Att dom suger?

Vad har hänt mellan dig och Tova? Förstod att denna fråga skulle komma upp då hon var med väldigt mycket på mina medier ett tag och sedan bara försvann typ. Men det har absolut inte hänt något! Tova var en superbra vän till mig och det är hon fortfarande men vi umgås inte lika mycket. Vi hamnade i olika umgängen helt enkelt och därför har det bara blivit så, tyvärr.

Hur ser en matdag ut för dig en vardag vs en lördag? Haha ingen skillnad för tillfället. Har tappat det helt, äter vad jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill hehehe. Men ibland får det vara så 😉

Vilka datum kommer du vara på Rhodos i sommar? 18 juni och en vecka framåt. Är sååå taggad!!! Att åka utomlands med typ 20 tjejer kommer verkligen bli en upplevelse.

Hur tränar du för tillfället? Inte alls hahaha. Den motivationen fastnade i tidigt 2016 tror jag…

Hur mycket sparar du av det du tjänar? Alltså hur mycket lägger du undan och hur mycket spenderar du varje månad? Lite oansvarigt svar men jag sparar inte. Eller inte medvetet iallafall. Jag använder ju aldrig upp hela min månadslön så det jag inte använder sparas ju, typ, eller? Iallafall till nästa månad. Ibland lägger jag undan på ett sparkonto faktiskt, när jag har för mycket hahahahha.

Är det något stort du drömmer om att göra? Sitta på Arlanda-väggen!

Anledningen till att du bytte klass? För mycket tjejdrama. Värsta jag vet.

Har du och William hamnat på samma fest någon gång? Hur kändes det då? Hahaha alltså det här är ju ganska kul. Ja, det har vi. Faktiskt två gånger på senaste tiden. För mig har det känts bra men har en känsla av att W inte tycker det är lika roligt.

Vad ligger högst upp på din lista att göra när du fyller 18 år? Ta körkort, gå på krogen och höja maxgränsen på Swish.

Vet du vad du vill göra efter att du har tagit studenten? Vill du bo kvar i Gävle tex? Har absolut ingen aning och det är inget jag tänker på faktiskt. Känner att jag tar det som det kommer eller iallafall tar det när det ligger lite närmare i tid.

När vill du skaffa barn? Typ nu. Nejdå, men älskar bebisar och kommer väl skaffa en när jag är där i livet. Att det känns rätt och är läge helt enkelt.

Hur ofta tvättar du håret? Every damn day.

Det var några svar som jag plockat ur detta kommentarsfält, antingen kan ni fortsätta ställa frågor där eller under detta inlägg, det kvittar för mig. Jag kommer nog göra minst ett till sånt här långt svarsinlägg (om ni vill?). Men sen tänkte jag nog börja med typ ”Veckans frågor” eller något så jag en gång i veckan kanske svarar på 5 frågor. Så jag alltid håller er uppdaterade och på detta sätt också håller mig personlig i bloggisen. Hur låter det?

114 reaktioner på “Svaris”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *