Header

1. Prison Break. Skulle nog påstå att det här är min absoluta favoritserie. Kretsar kring Lincoln som är dödsdömd för ett brott han inte begått. Och Michael (hans bror) planerar i detalj hur han ska fria honom. Så sjukt spännande och Michael Scofield är grymt ögongodis så det gör inte saken sämre.

2. How I Met Your Mother. Min senaste favorit som jag upptäckte via Filip. Vi har nu sett åtta säsonger tillsammans och har en kvar. En lång serie det vill säga. Men jäklar vad bra den är! Så sjukt rolig och härlig. Serien handlar i grund och botten om hur Ted träffade sin fru eller hans barns mamma därav titeln. Och man får däremellan följa han och hans kompisgäng liv.

3. Gossip Girl. ​En serie om ett gäng ungdomar som jag tror många av er har sett. Så många fina skådespelare i denna serie. Jag blir road bara att se alla fina kläder, bilar och hus, men allt annat är så himla äkta och man kan verkligen relatera bland alla draman och allt skvaller. Handlar om en skvallerblogg som drivs av "Gossip Girl" som ingen vet vem det är men det är något man får veta under seriens gång. 

Det var mina topp 3 tror jag. Hade lite kämpigt med att skriva ordningen för gillar nästan alla lika mycket. Ville också skriva om Modern Family, Pretty Little Liars och Vampire Diaries men dom här ovan är nog snäppet bättre. Känns som PLL och Vampire Diaries har spårat och dragits ut på för mycket.. Modern Family hade lätt tagit fjärdeplatsen. Har ni sett några av serierna jag nämnt, isåfall vad tycker ni om dom? Är det någon jag missat som jag måste se?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 96918 Readers

Likes

Comments