Korthårig

Hej fina! <3 Just nu sitter jag och kollar på The Kardashians, har blivit en vana sen jag insåg att det faktiskt sänds varje dag klockan 19 på 11an och senare ikväll blir det Wahlgrens värld såklart!

Men om ni sett min video på twitter (hahahah……) så vet ni ju att håret är ute nu! Jag tror aldrig jag har gråtit för en sån töntig sak tidigare, det måste ha och göra med att min mens är påväg, får man ju hoppas iallafall, jesus. Jag hade som sagt tid igår att sätta i det igen men jag avbokade den faktiskt. Tog emot för det kändes så himla tunt och skört när jag plockat ut det, men det är klart jag vill känna mig bekväm i mitt egna hår så jag ska försöka vänja mig och vara utan ett tag iallafall. Men sen om jag känner för det så sätter jag nog i det igen. Min frisör säger att det inte sliter så vi får ju hoppas att det stämmer och att jag känner att det blir tunnare bara för att det blir en sån omställning från att ha så mycket hår i annars.

Tack till alla er som säger att jag är fin i kort hår <3 Det är klart det glädjer mig eftersom det är mitt naturliga. Men jag vet inte. Det kändes typ lättare med långt? Jag kunde liksom klä mig fett basic men det såg ändå bra ut för jag hade svallet liksom. Känns som man lär anstränga sig mer när man är korthårig 😛 Samma när man ska ut, allt ser liksom festligt ut med långt hår??? Ni lär ju tro att jag är galen, men det är så jag har känt hahaha.

Vi får se, vafan, det är ju ändå bara hår.

122 reaktioner på “Korthårig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *