Visar arkiv från maj 2017

Morsdag

Min topp är från Chiquelle! (länk)

​Armband här , halsband här .

Vilket underbart väder det har varit idag!!! Har ni också haft det? Det första jag gjorde imorse var att lägga mig i solstolen såklart sen bjöd jag ut morsan (och brorsan) på en lunch i solen. Mamma fick också två guldsmycken eftersom det är morsdag och allt. Så svårt att visa sin uppskattning den är ju större än något materiellt liksom. Min mamma är den viktigaste personen i mitt liv <3 ​Efter det rullade morsdagsfirandet vidare hos mormor där vi fikade i mängder. Och nu ska jag runda av kvällen med mamma och pappa i soffan med lite SUUUUUITS. Världens bästa serie!

Juste! Var ju på Furuvik igår och våran mening var ju att vi skulle kolla på Hov1 men det slutade med att jag köpte åkband och åkte slänggungorna 12 gånger istället. Jag tror aldrig jag kommer växa ifrån karuseller alltså. Blir ett barn på nytt och jag älskar det! Men jag hörde ju dom ändå och jag tycker fan dom är bra! Speciellt deras nya låtar 🙂 

Ʌ Ny video Ʌ

Videon jag jobbat på idag och favoritlåten för tillfället!

Jag har värsta spänningshuvudvärken just nu för jag har varit ute och övningskört med pappa i typ två timmar. Jag tränade på att parkera för första gången samt lite stadskörning. Fickparkera var ju….. sådär kul! Nu ska vi alldeles strax testa att göra surdegspizza på grillen här hemma så det blir nog dunder 🙂 Sen imorgon blir det grillning med tjejerna och där efter ska vi se Hov1 uppträda på Furuvik. Kul kul!

LINN20

1an / 2an / 3an

4an / 5an / 6an

7an / 8an / 9an

Längesen jag gjorde ett sånt här ”collage” med kläder ju! Som vanligt har jag valt mina favoriter från Naked och som alltid kan ni använda koden Linn20 för 20% rabatt på rubbet. Har ni använt den nån gång? Skulle vara kul att veta hihi 🙂 Jag själv har iallafall klickat hem både 1an och 7an inför sommaren och 3an har jag i svart sen innan. Är grymt sugen på 5an, perfekt partyblåsa i sommar ju! 

Nu ska jag gå till sängs för att tidigt vara på körskolan imorgon. Riskettan blir det första jag gör på körskolan. Ska köpa något paket eller sånt snart tänkte jag men är så himla virrig. Köpte ni något paket, isånafall vilket? Har ni några tips? Ska man gå intensiv eller inte? Hur många körlektioner ska man köpa? Ska man läsa i böckerna eller köpa kurser? Eller bara göra tester? Finns ju så många alternativ!!! Hur gjorde ni för att gå till väga? (ni som tagit körkort då såklart) 😛 Mitt körkort känns fan som det är riktigt långt borta alltså…