Visar arkiv från februari 2017

SPORTlov

Träningsset från BRING Sportswear!

Hur snygga är inte dessa träningskläder? Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker det blir så mycket lättare att faktiskt ta sig till gymmet om man har fräscha träningskläder. Låter ju urlöjligt men får på något sätt mer motivation, blir mer självsäker och tar för mig mer när jag har en snygg stass. Tänkte skriva ”känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen” men hold your horses Linkan… Har tränat två dagar i rad och jag ba ”åh känner mig som en ny människa.” Nej då, men all träning är ju bättre än ingen och jag har faktiskt motivationen nu och ser nästan fram emot att dra till gymmet imorgon bitti.

Nog om träning… Jag fick sportlov idag!!! Så jävla skönt. Nu ska jag bara njuta i mängder. Gå upp när jag vill, äta vad jag vill, träna när jag vill, träffa kompisar, vara uppe senare, slänga rutinerna i väggen och göra lite vad tusan jag känner för. Inga tider att passa och inga läxor som behöver göras. Jag har inte planerat något med flit för jag vill som sagt kunna göra lite vad jag känner för, när jag känner för det och ta allt som det kommer för det är jag bäst på 🙂

NA-KD Snapchat haul

Innehåller adlinks.

För er som följer mig på snapchat kanske detta blir uttjatat men jag vet att alla inte gör det sååå… Här är några av plaggen jag fick hem från NA-KD 🙂 Har som sagt redan visat dem på snapchat men här kan ni ju få alla länkar också utifall det var något som föll er i smaken. Men kom ihåg att koden LINN20 inte bara gäller på plaggen jag visar utan på hela sortimentet. Hur nice? Den ger er 20% och gäller i 24h så skynda fynda!

Denim day

Jeansskjorta HÄR! (adlink)

Hej svejs! Idag hade jag en väldigt välbehövlig sovmorgon. Ställde larmet på 10:30 men vaknade av mig själv runt 9. Är så himla slutkörd på kvällarna nu för tiden så somnar redan vid 22 och då är det svårt att sova längre än till 10 haha. Men jag använde tiden jag fick över till att ta lite selfies 😉

Skoldagen har gått relativt snabbt med tanke på sovmorgonen vilket var lättande eftersom jag var tvungen att börja plugga igen direkt när jag kom hem. Hatar verkligen när man lär ta med skolan hem också… Vill känna mig klar när jag slutat men icke. Idag blir det matte och företagsekonomi plugg iallafall. Sitter just nu med standardavvikelser, normalfördelning, statistiska metoder, felkällor, läges- och spridningsmått, modellering och regression. HAHA ja, detta är bara några av de sakerna vi ska kunna till provet imorgon. Jesus. Ringer det någon klocka? Har ni jobbat med detta?

Känner att jag måste börja träna igen snart också. Var alldeles för längesedan. Har ju varit sjuk ett tag men nu när jag är frisk lär jag ta tag i det. Men när ska man hinna då? Får se till att komma igång senast på sportlovet. Tiden räcker inte till hörrni, det går så fort och man har så mycket att göra och tänka på. Känner ni igen er?