Visar arkiv från november 2016

Update

Åh hej. Det var ett tag sedan.
Jag har med flit tagit lite avstånd från internet på senaste då min senaste video fick väldigt starka reaktioner. Jag vet att jag gjorde fel. Men gjort är gjort och jag kommer inte radera videon för jag står för det jag gjorde. Jag tänker inte säga att jag accepterar allt hat jag fått efter den här videon för det är fan inte ok men jag förstår varför folk blev upprörda och därför har jag inte kommenterat detta. Men tro mig, jag ser allt som skrivs om mig och det gör ont, det gör det. Jag gjorde ett misstag och får ta konsekvenserna men jag tänker aldrig acceptera att bli mobbad på internet.

Till något helt annat så hade jag en så jävla bra helg. Vilket behövdes efter allt detta drama. Jag träffade massa nya kompisar och hela helgen bara ägde. Fredagen var as-mysig då träffade jag en kompis, åkte bil i mörkret och tog en fika. På lördagen gick jag på modevisning, åt riktigt goda hamburgare och sen festade kvällen ut. Och på söndagen gick jag på Brynolf och Ljung’s show. Den var så jääääävla bra!!!! Ni måste verkligen se dessa två live nån gång om ni har chansen. Gick därifrån jätte-frustrerad för det fanns ingen logisk förklaring till något dom gjorde.

Trötter

Hejsvejs. En ny vecka har börjat och jag är redan helt slut. Alltså jag måste seriöst kämpa för att hålla mig vaken en hel dag nu för tiden. Så fort jag kommer hem från skolan och typ nuddar soffan, somnar jag. Vilket är sämst för då är jag uppe längre och är ännu tröttare dagen där på. Hjääeeelp mig. Hur håller man sig pigg under detta mörker???

Igår kväll åkte jag och Cornelia och handlade och åt världens bästa taco framför tv:n. Så mysigt! Vi pluggade även inför grammatik-provet som vi hade idag. Dock vet jag inte hur bra idé det var att plugga med sin bästavän för vi skrattade mest bort det och det kändes idag på provet haha.

Nu är jag inne på min andra timme med Maria Nilas Colour Refresh hårinpackning i färgen Pearl Silver i håret. Den ska egentligen sitta i typ 20min men ingeeeet fäster ju på mig. Och jag färgade ju håret kallt för första gången förra frisörbesöket, istället för att tona, i hopp om att det skulle hålla längre men vafan all färg är ute nu 2 veckor senare??? Helt hopplöst. Får väl gå runt med gult hår då 🙂