Header

Chanel, ca 55000kr / Nelly, 399kr HÄR!

Hermés, ca 5000kr / Gina Tricot, 129kr HÄR!

​Rayban, ca 1000kr / Gina Tricot, 79kr HÄR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 186110 Readers

Likes

Comments

​Godmorgon! Vaknade upp runt halv nio imorse vilket är ovanligt tidigt för mig. Men jag kände att jag var utvilad så jag bestämde mig för att gå ut och springa en sväng. Sen åt jag frukost med mamma och pappa och nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och smörja in mig med brun utan sol. Efter det drar jag och kompisar och köper det sista inför ikväll och sen är det bara att börja fixa fixa fixa :-) Kramar!!

  • 170044 Readers

Likes

Comments

​Ååååh, äntligen helg. Idag bockade jag av både ett företagsekonomi prov och ett spanska muntligt nationellt prov. Inget av dom gick bra men vafaaaan, nu är det helg!! Jag är så himla taggad inför imorgon, ser ut att kunna bli en riktigt lyckad kväll, så jag hoppas verkligen på det. Ikväll ska jag bara vara hemma och äta god mat med mam och pap. Har ju skickat iväg dom på hotell över helgen för jag ska ha huset för mig själv hehehe ;-) Pusssss <3

  • 176795 Readers

Likes

Comments

​Som ingen säkert missat så är det Valborg på lördag. Varför detta firas vet jag inte riktigt men klart man hakar på ;-) Vi ska inte titta på någon majbrasa eller dylikt utan bara festa, dansa och ha kul. Vi blir ett helt gäng tjejer så det ser jag verkligen fram emot. Imorgon är det fredag också vilket alltid är lika skönt, dock har jag företagsekonomi provet imorgon som jag tjatat om hela veckan, men det får bära eller brista, bara jag har det gjort. Vad händer imorgon?

  • 190861 Readers

Likes

Comments

En video där jag visar upp mina senaste inköp från Stockholm, vilket plagg var eran favorit?

Likes

Comments

​Shit, min lugna morgon slutade med panik då jag missade bussen och har nationella i svenska så extra viktigt är vi är i tid. Smsade mamma och pappa som alltid ställer upp och skjutsar men pappa är i Stockholm och mamma får jag inte tag i så antar att hon sitter i möte. Men fick tag i bästa morfar så han ska skjutsa mig till skolan nu så jag hinner i tid att börja provet kl 9! Pjuuuu, det var nära. Jag kommer skriva från typ 9-12 men ska försöka slänga in något efter det :-) Ha det!

  • 178674 Readers

Likes

Comments

Blev lunch på favoritstället idag vilket gjorde att min dag blev super. Haha helt ärligt, när jag äter god riktig lunch istället för näringslös skolmat så får jag mycket mer energi den dagen. Att lite mat kan göra så mycket <3 ​Nämnde här om dagen att jag inte har några planer för helgen men nu har det vänt. Tog det i egna händer för var så taggad på något kul så nu ser det ut som att vi blir hemma hos mig. Taggaaaa!!! Ska nog hinna få i mig en påse med naturgodis också innan helgens slut. Redan torsdag imorgon så det närmar sig :-) Har ni några planer för Valborg eller helgen för övrigt?

  • 176574 Readers

Likes

Comments

​Topp - Chiquelle / Kostymbyxa - Filippa K / Solglasögon - HÄR / Skor - Scorett

Onsdag! Halvvägs. Älskar vårt schema på onsdagar. Sovmorgon och slappa korta lektioner. Till lunch ska jag, Smilla och Matilda käka sushibuffé. Eller ja, sushi och thai/kina men jag äter bara sushi såklart ;-) Skippade sovmorgonen och spelade in en video imorse så den ska redigeras efter skolan, lägger ut den idag. Annars blir det väl träning och plugg som vanligt i eftermiddag. Hoppas ni får en bra dag!

  • 164898 Readers

Likes

Comments

​Ögonbrynsfärg HÄR!

Nu har jag ett stort i-landsproblem att dela med mig av. Mina ögonbryn. Alltid hatat dom, aldrig haft dom. Seriöst. Har gått runt med kritvita ögonbryn (dvs inga alls) tills jag var typ 13. Då upptäckte jag ögonbrynsfärg så mina små hår till ögonbryn syntes lite iallafall. Men alltså dom är så fula :-( Har så himla tunna, ohåriga bryn. Går inte att göra något med dom. Jag fyller i dom såklart när jag sminkar mig, men det ser så himla påmålat ut. Har funderat att gå till salong men sen tänkt, vad ska dom kunna göra? Stackarna har ju inget hår att jobba med. Jag noppar knappt ögonbrynen för jag har inte råd att ta bort det lilla jag har hahaha. Nivån på mitt liv tänker jag medan jag skriver det här.

Nej men ärligt, skulle vara riktigt nice med ett par snygga ögonbryn. Så hur gör ni? Är det någon av er som också har glesa ögonbryn? Vilka produkter använder ni för att få dom att se fylliga och naturliga ut? Kan man få ögonbrynen att växa? Hjääälp!!! Mvh ögonbryns-lös tjej.

  • 148591 Readers

Likes

Comments