Header

Processed with VSCOcam with g3 preset

IMG_3972 IMG_3974

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_4067 IMG_4070
Herreguuud, vad tiden går fort. Snart är det augusti, VA. Vi borde ju få förlängt sommarlov för det är då inte mkt sommar vi har fått.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

aaaa
Kidsbrandstore har nu en stor sommarrea, så passa på att fynda sista plaggen från LA Collection för halva priset! Du hittar min kollektion HÄR.

Likes

Comments

IMG_2172 IMG_2173 IMG_2177
Alltså vaaaa, jag har sommarlov nu hörrni!!! Hade en underbar dag igår som började med en klassisk avslutning med rosutdelning, fina tal och sång på skolan sen åkte vi i klassen vidare och hade en liten grill-lunch för att sedan träffas igen på kvällen för en liten avslutningsfest. Hade det så roligt med klassen och resten av niorna på skolan och kommer sakna alla galet mycket. Nu har jag sommarlov och jag ska ha så jävla kul <>

Likes

Comments

Processed with VSCOcam with p5 preset
Vad gööör vädret. Har typ fått två soliga dagar här i Sverige sen jag kom tillbaka från staterna. Vill ju gå i kjolar och klänningar, inte jeans??

Likes

Comments

IMG_3726 IMG_3727
Beställde ett till par av mina favorit tygskor från Gant för dom andra börjar bli alldeles för sleeetna. Superlätta, fräscha och fina skor barbent till sommarklänningarna. Tror dom gick på runt 500-lappen!

Likes

Comments

IMG_3698 IMG_3717 IMG_3719Hemma i Sverige igen och det känns sjukt bra. Är också kul att vara utomlands såklart men får hemlängtan rätt lätt. Träffade kompisar igår och åt god lunch, sen grillade vi och spelade kubb på kvällen. Nu ska jag ta vara på det som är kvar av lovet. Puss

 

Likes

Comments

FullSizeRender_1 FullSizeRender IMG_3368 IMG_3388

Likes

Comments

  
Idag är det då Amerikas nationaldag vilket vi inte direkt kommer fira mer än utekäk och sen gå och kolla på fyrverkerier. Men min dator har gett upp på mig och gör det riktigt svårt för mig att uppdatera er. Skriver nämnligen detta inlägg från min mobil. Aja, jag gör det bästa jag kan. 

Likes

Comments

IMG_2910 IMG_2912 IMG_2902
Men hallå på er!! Det var ett tag sen. För er som inte vet så befinner jag mig just nu i San Diego med familjen. Har inte haft tid för bloggen då jag lagt all ledig tid på min youtubekanal. Hann få upp typ tre videos tills mitt redigeringsprogram kraschade och min hårddisk blev full. Att det alltid ska krångla wiho. Kommer uppdatera er här på bloggen tills jag får igång youtube igen men om ni inte sett videorna jag lagt upp härifrån kan ni göra det här. Puss

Likes

Comments