Header

Namnlöst-1

Skönt med helg! Idag är det ju valborg och jaaa, jag ska till högbo med innebandylaget. Vi ska typ tälta, bada badtunna och basta. Har blandade känslor angående det meeen det blir nog bra tillslut. Blir ju iallafall en lugn valborg för min del, haha. Ta det lugnt ute ikväll så hööörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Namnlöst-1

I tisdags lyxade jag mamma och pappa till det med lite middag på stan och även bio! Vi såg Run All Night med Liam Neeson, helt ok action-film. Tycker det är najs att göra lite sånt här på vardagarna också för att bryta på alla tråkiga rutiner. Hoppas ni har haft en bra vecka!! :)

Likes

Comments

IMG_9028 IMG_9037 IMG_9130

Var på Alesso i lördags och alltså wow. Mäktigaste jag har varit med om och lätt den bästa konserten jag vart på. Ryser när jag kollar på videoklippen jag har på mobilen från den kvällen, vill tillbaka.. Åkte dit med Tova men lunchade med Iris i Täby sen lyckades vi få med henne in på konserten också. Har saknat Iris så det var jättekul att hon var med. Kraaam

Likes

Comments

Namnlöst-1

Äntligen fredag!! Kom precis hem från skolan och snart kommer släkten för vi ska fira pappa som fyller år idag och william som fyller år imorgon. Sedan drar jag till Tova och vi tänkte spela in vårat första podd-avsnitt och vi har tänkt att vi ska svara på frågor om oss första avsnittet så ni får lära känna oss lite, så ställ frågor till mig och tova nu till första podden!

Likes

Comments

Namnlöst-1 IMG_0497 IMG_0501 IMG_0502 IMG_0503

Grå polo – här / Jeans – här / Skor – här

Hade svårt att välja jacka idag haha men den från lex hittar ni här och den från 48-7 här!

Likes

Comments

Just orderedddd

Nu har jag beställt lite saker från brandsinfashion igen! Min balenciaga väska fick jag ju därifrån och den var faktiskt i riktigt bra kvalitét. Så hoppas dom här prylarna också är det. Scarf här / Armband här / Tisha här / Skjorta här

Likes

Comments

Namnlöst-3

Jag och Tova har funderat på att skaffa en podcast tillsammans, för det finns ju nästan inga som har en eller hur;);) Nej men det ser så kul ut och älskar att prata så varför inte. Tycker ni det låter som en bra idé? Isånafall kan ni väl kommentera förslag på ämnen vi skulle kunna prata om och kanske ett namn till podden?

Likes

Comments

Namnlöst-2Namnlöst-1 IMG_0454

Skoldagen gick rätt fort och det är jättefint väder ute vilket är asnice. Mindre asnice är alla nationella som är på g, har typ tre olika delar imorgon sen ännu fler veckan där på + andra prov och redovisningar men ajaaaa. Fyra dagar kvar till Alesso är ju något positivt. Ska nån av er dit? Ha d braaa!

Likes

Comments

1Jaaa, då var det måndag igen. Har gått i skolan med tröttaste outfiten, tröttaste humöret och tröttaste utseendet typ. Är trött. Men snart ska man käka och sen lira innebandymatch. Kommer hem runt elva och då är det väl meningen att jag ska plugga men vet ni, då ska jag sova. Puss hej leverpastej

 

Likes

Comments

IMG_8314 IMG_8348 IMG_8376 IMG_8453

Den här veckan har väl rullat på ganska snabbt, träffat nya kompisar, gjort nationella prov, tränat osv. Imorgon kommer i stort sett hela lördagen spenderas med innebandylaget för vi ska åka till Stockholm och kolla på en innebandymatch i Globen. Åker runt 8 på morgonen och kommer hem 9 på kvällen. Ska nog träffa några kompisar efteråt men hinner nog inte så mycket mer den lördagen. Sen på söndag lär jag plugga buhuuu, men äsch idag ere fredag wiho.

Likes

Comments