Header

IMG_7686  IMG_7706 IMG_7707 IMG_7712

IMG_7700

Två nya plagg från den nylanserade sidan ellypistol!! Tycker det är en grymt fräsch sida och rådiggar båda plaggen jag fick hem därifrån.

Klänningen här / Toppen här

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1 2

Har varit dålig hela helgen och idag var jag tvungen att stanna hemma från skolan pga min förkylning. Är på bättringsvägen nu så det är ju positivt men fan vad segt det är att vara sjuk. Får hoppas att jag kan pallra mig till skolan imorgon iallafall, x

Likes

Comments

oo

Tror inte ens jag har nämnt det på bloggen men på torsdag åker jag till Dubai, haha!! Har aldrig varit där tidigare och det ska bli galet kul för det verkar vara en mäktig stad. Världens största shoppingcenter är ju typ det första jag tänker på när jag hör Dubai. Men vet att det finns så mycket att se, blir där en vecka med mamma över lovet. Har någon av er varit där och har några tips??

Likes

Comments

Avicii, Garrix och John Legend??? Måååå 

Likes

Comments

summer

Längtar så mycket till sommaren!! Att kunna gå barbent i fina kjolar, shorts och klänningar. Ha sena sommarkvällar med folk man tycker om och bara inte behöva bry sig om skolan. Ser även framemot usa-resan i sommar med familjen, vad ser ni mest fram emot den här sommaren?

Likes

Comments

Namnlöst-1 Namnlöst-2 Namnlöst-3Den här veckan är jag så otaggad på, faktiskt. Den är proppad med träningar, matcher och skola så har inte tid till något annat känns det som. Älskar att ha fullbokade veckor när jag har roliga saker planerade men vafan plugg.. Kämpa Linn haha. Några av mina favoriter i lurarna ser ni ovanför iallafall, bra musik är viktigt en vecka som denna <>

Likes

Comments

LhjärtaB

linn015ST

 

1. här / 2. här / 3. här / 4. här / 5. här

Tänkte berätta för er om ett jätteroligt samarbete jag har börjat! Det är nämligen med Belle Shoes, en svensk hemsida med jättefräscha plagg. Det kommer komma en haul lite senare i veckan där jag visar lite plagg från hemsidan sen kommer massa roligt hända framöver så som tävlingar osv. Här ovan ser ni några av mina favoriter, om ni vill se mer av mina hand-picks kan ni klicka här.

Likes

Comments

Namnlöst-1 IMG_7014

Åkte in till skolan för att göra ett nationellt prov sen drog jag hem för mååår inte topp alls faktiskt, sov väl typ en timme inatt. Men måste rycka upp mig nu för tänker fasen inte ligga sängläge pga sjuk i helgen. Hur gick det nationella provet för er nior idag? Åh juste, Kygos nya stole the show e så härlig ??

Likes

Comments