Header

Nike Roshe Run

 

Dör för alla dessa skor. Mina favoriter är nog de med palmerna, så galet snygga. Vilken är er favorit från bilden?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej hej2 hej3

Nummer 21 är nu ute i butik. Youtube-special, wohooo!! Om ni köper tidningen, se till att tagga mig på instagram så jag kan gilla era bilder :)

Likes

Comments

unnamed-1 unnamed-2

Hemma i Gävle nu efter några dagar i huvudstaden med mamma. Det blev inte så mycket shopping men som sagt åker jag tillbaka redan imorgon med kompisar. Då jäklar ska det shoppas hahaha. Förresten, idag har jag namnsdag! Visste det inte ens själv men Elsa var det idag och det är mitt mellannamn :) Vill ni se bilder på det jag köpte?

Likes

Comments

unnamed
Som ni kanske har märkt på senaste tiden, så har jag inte publicerat så många youtube videos. Jag har många anledningar till detta. Jag har inte tiden och motivationen tex. Jag har alltid haft youtube som min ”main-thing” och bloggen på sidan ungefär. Men nu känner jag lite att jag vill göra tvärtom. Jag är en sån som ändrar mig typ hela tiden, så imorgon kanske jag är skit taggad på youtube. Men just nu känner jag att jag vill pausa lite med youtube. Det är väldigt svårt att hålla igång en youtubekanal och en blogg samtidigt. Och det ska in annat emellan också. Skolan, minst två prov i veckan, träningar, kompisar, ni förstår? Ta inte detta på fel sätt nu. Jag ska inte sluta med youtube, jag ska bara trappa ner. För just nu pallar jag inte pressen. Jag kommer lägga ut videos när jag vill och när jag känner för det. Inte för att jag känner att jag måste. Jag tror och hoppas att jag kommer få tillbaka motivationen väldigt snart. Tack till alla som stöttar och förstår! ?

Likes

Comments

IMG_3995 Namnlöst-1Nu är kl runt halv åtta på morgonen och vi ska ner och äta frukost, packa ihop väskorna och sedan ta tåget hem. Det blev inte så mycket tid för shopping, men tur att jag ska tillbaka till Stockholm på fredag med Vera och Tova. Igår hade jag iallafall en kurs med Swedbank hela dagen.

 

Likes

Comments

FullSizeRender_1 IMG_0922 IMG_0929
Idag har jag och mamma gått runt lite på stan, fick med mig två plagg. Imorgon ska jag på möte hela dagen och sen åker vi hem på torsdag, så det blev väldigt lite shopping :( Tur att jag ska tillbaka igen på fredag med Vera och Tova!

Likes

Comments

hej unnamed-2

Hade klipptid klockan 10 idag sen gick vi direkt till vårt tåg mot Stockholm. När vi kommer fram sätter vi nog oss och lunchar, checkar in på hotellet och går ut för att börja shoppa. Har ni några tips på lunch/middag ställen i Sthlm?

Likes

Comments

Namnlöst-3

Nu har ni chansen att vinna halloween prylar för 300kr från roligaprylar.se!

* Länka halloweenprodukter för max 300kr i en kommentar, skriv även din mailadress så jag kan kontakta vinnaren!

Sista dagen man kan beställa halloween-stuff är 29 oktober, så vinnaren kommer utses redan 28. Så skynda er att leta upp lite halloween grejer :) Lycka till!

AVSLUTAD! AVSLUTAD! AVSLUTAD!

Likes

Comments

GFR mm

Idag tog jag bussen till stan för att fylla på mina fransar, efter det hade jag innebandyträning och nu har jag precis kollat klart ph. Imorgon bär det av till huvudstaden för ett möte, hotellmys och shopping. Hadeeee!

Likes

Comments

lol

Tror jag har glömt visa min nya phone, har haft den i ca en vecka och är mer än nöjd. Den är väldigt stor som sagt, men inget som stör mig. Det jag gillar mest med den är självklart batteritiden och kameran. Det enda jag är rädd över är att jag ska tappa den. haha.

Likes

Comments